NYTT TAP FOR A-LAGET

Skodje håpte på tre poeng mot Vigra, men måtte pent reise hjem med null poeng og fire mål i sekken.

En offensiv og stor Skodje-tropp hadde troen før kampstart. Men på motsatt side sto Erlend Holm og Kenneth Kjevik, som Skodje aldri klarte å ta ut av kampen. Vigra startet nok best og det var derfor fortjent at nevnte Holm sendte hjemmelaget i ledelsen etter 10 minutter. Bare fire-fem minutter senere var presset på Kjevik for svakt, og skuddet fra 20 meter gikk mellom beina på Espen og i mål.

Det jevnet seg ut etter dette, og Skodje hadde noen sjanser, men til pause sto det 2-0.

I andreomgang startet Skodje agressivt og presset Vigra bakover. Men det førte til rom motsatt veg, som Vigra utnyttet vel et kvarter ut i omgangen. Og vips sto det 3-0, i stedet for en viktig redusering til 1-2. Derifra og ut forsvant all spenning. Skodje jaget riktig nok en redusering mot slutten, men i stedet fikk Vigra straffespark helt på tampen. Espen reddet første forsøk, men måtte se Kennet Kjevik banke inn returen til 4-0. Alt i alt et fullt forjent tap.

For Skodje gjelder det bare å stå på videre. Med mange folk tilbake, er det bare treningsoppmøte og innsats som skal til før poengene kommer. Det skal det bli mange av framover!

Laget: Espen Alstad, Espen Gundersen, Trond Ytreberg, Vegard Eriksen, Kristian Fylling, Mark Aure, Eirik Hjelvik, Joakim Erstad, Magnus Strømmen, Odd Brede Langdal og Ingve Stokkereit.

Innbyttere: Emil Uggedal, Stefan Aasen, Eivind Erstad, Tobias Sortehaug og Per Kristian Leikanger.