TAP MOT ØRSKOG

Et svekka Skodje-lag tapte i dag 5-2 mot Ørskog.

Skodje fikk en elendig start på førsteomgang, og lå tidlig under 3-0. Trolig har Espen ingen problemer med å innrømme at han var i det gavmilde hjørnet.

Skodje hadde noen sjanser før pause, men maktet ikke å score. I stedet var det Bjørnar Kvamme som fikk herje som han ville.

Det ble gjort noen rokkeringer i pausen, men uten at Skodje løftet seg nevneverdig av den grunn. Kjefting på dommeren, dårlig trente spillere og ukonsentrasjon sto i høysetet. Det hele toppet seg da Osvald kjeftet på seg et direkte rødt kort. Slikt må bort - blant hele laget - kjapt som fy.

Likevel skulle det bli spenning. Ingve reduserte til 1-3 etter hvert, før han fikk straffe like etter. Den satte Eirik i mål - og det var spenning det siste kvarteret. Men fem minutter før slutt fikk Ørskog nok et mål, og helt på tampen punkterte de kampen fullstendig til 5-2.

Oppsummert mye å gå på for Skodje. Det kreves skjerpings over hele fjøla om dette skal gå vegen.

Laget: Espen A, Espen G, Vegard, Jokke, Kristian, Tobias, Eirik, Mark, Ingve, Odd brede og Osvald.
Benytta innbyttere: Sten, Andre og Lodve.
Gule kort: Espen A, Jokke og Eirik.
Rødt kort: Osvald