Sider

SJUERLAGET VANT - IGJEN!

En overraskende 8-5-seier over Vigra sendte sjuerlaget opp på 4.-plass på tabellen.

Om det var coaching i verdensklasse det skyldes, vites ikke. Men Jan Otto Honningdals (han var skadet og stilte derfor som trener) disipler leverte i hvert fall en svært god kamp på Vigra. Etter å ha blitt overkjørt i starten, og lagt under 3-0, gjorde "Otto" noen taktiske grep som så absolutt funket. For Skodje hentet det opp til 4-3 før pause, før man etter hvilen gjorde hakkemat ut av Vigra. Til slutt ble det 5-8 til Skodje.
- Vi hørte på taktikken til Otto. Når vi følger den til punkt og prikke, er vi vanskelige å slå, fastslo keeperkjempe Dag Indreeide etter kampen.

Mens han stengte målet bakover, vartet Thomas Honningdal opp med å fortsette scoringsformen. Til slutt scoret han tre av åtte. Kim Andre Eide slapp å bli nervøs av at A-lagsspillere kiket på denne gang, men måtte likevel bare nøye seg med ett. Sigbjørn Rødstøl, Martin Urke, Christian Haugen og Sondre Midtbust (!) scoret de øvrige målene.

Det siste må sies å være en prestasjon i seg selv. Han mottok ballen, vendte perfekt og satte inn "Midtbust-rykket" og lurte av en Vigra-spiller. Alene med keeper gjorde han ingen feil.
- Dere har tvilt på meg lenge, men der fikk dere, jublet han i ettertid.

Etter to strake seiere er Skodje nå oppe på en fjerdeplass. Det gjør Thomas Honningdal fornøyd.
- Vi er i form nå. Egentlig er vi et godt lag, så nå som vi har selvtillit skal flere folk få merke kvaliteten i dette laget. For den er høy, hevder han.

Laget: Dag Indreeide, Ola Blindheim, Simon Hove, Kim Eide, Sondre Midtbust, Christian Hagen, Eirik Torset, Martin Urke, Thomas Honningdal og Sigbjørn Rødstøl.

2 kommentarer:

  1. Dei e god da :)

    SvarSlett
  2. taktisk grep fra otto? va vell å bytte ut snusdåsen me en ny d da;)

    SvarSlett