Sider

BRAKTAP MOT LANGEVÅG

Det ble en helsvart aften for Skodje's helter borte mot Langevåg i kveld. Inngangen til kampen var ikke god, da vi satt igjen med 11 friske menn og to "nykomponerte" innbyttere. Men dette er noe alle må leve med, og kampen starten frisk - for begge parter! Ei Langevåg-avslutning ble reddet på streken av en Skodje-forsvarer, og bare minuttet senere reddet Langevågs keeper mesterlig Osvalds avslutning, som til slutt endte i tverrligger.

Langevåg festet tidlig et godt grep om kampen, men skapte ikke allverdens med sjanser. . Dessverre måtte GuLars-dødaren Mark Aure ut med skade midtveis i 1.omg med en lei strekkskade. De første 35 minuttene hang Skodje brukbart med. Men det nærmet seg pause rotet keeper-Espen det til for seg, da han fikk ett tilbakespill og dro av en mann i stedet for å klarere. Motspilleren kom seg foran Espen igjen, og det hele endte med et noe billig straffespark, som Espen var nær med å redde. Kort tid etter gikk Langevåg opp til 2-0 etter et velplassert skudd av Bertil Salen, før dommeren blåste for pause. Dermed scoret Langevåg 2 kjappe rett før hvilen og "drap" i realiteten kampen.

2.omg ble ren plankekjøring for ett brukbart Langevåg, som gikk tildlig opp til både 3 og 4-0. Det skal nevnes at Skodje hadde et par farlige visitter foran Langevågs mål, men var aldri i nærheten av komme inn i kampen. Ett tydelig svekket og slitent Skodje-lag ble jagende imellom, men forsvarte seg noenlunde, selv om målene tikket inn litt etter litt.
Kveldens eneste lyspunkt var guttespiller Ole Grytten. Han stilte opp på kort varsel og spilte hele 2.omg på venstre midtbane. I tillegg til å legge ned en enorm innsats ble han også frarøvet sitt første a-lagsmål i debuten. Ole fikk avslutte etter at keeper hadde reddet Trond sitt forsøk, og ballen var så vidt over linjen. Men linjemannein vinket uforståelig for offside... Men her har Skodje en spiller for fremtiden:) Det må også nevnes at unge og lovende (?) Jan Otto Honningdalsnes viste herlig innsats, og også han var ikke vanskelig å få med på kampen.
Resultatet stoppet på 6-0, og det var det ikke noe å si på. Men med 10 spillere ute av ulike grunner gjorde ikke saken enklere.

Laget: Espen Skarbø Alstad - Espen Gundersen, Vegard Eriksen, Torbjørn Løkkebø, Kristian Fylling - Per Kristian Leikanger, Tobias Sortehaug, Trond Ytreberg, Mark Aure - Osvald Giske og Eivind Erstad.
Godt benyttede innbyttere: Jan "snekker Otto" Honningdalsnes og Ole Grytten.

Kampfakta: Langevåg - Skodje 6-0 (2-0)
Mål Langevåg:
Gule kort til Skodje: Per Kristian Leikanger. (og keeperEspen la inn en god søknad som vanlig, men søknaden ble avslått:)