Sider

InsideMan: FORHÅNDS TIL ØRSKOG

Odds fra NordicBet: 1.80 - 4.85 - 2.65
Poll her på bloggen: 8 - 0 - 17.
--------------------------------

Endelig! Endelig spiller vi i samme divisjon som Ørskog igjen og får et gjensyn med de klassiske nabooppgjørene. Her blir det mye folk, god stemning og Cheerleader-underholdning i pausen, ahh hvilket show!

Alt er likevel ikke fryd og gammen i Skodje-stallen før årets viktigste kamp. Veteranen Ronny, unggutten Lars Even og stjerna Stefan virker ute i lang tid. Samidig sliter Eivind, Torbjørn, Daniel, Roger og Tobias med småskader og sjukdom. Legger vi til at bautaen Trond og kjappe Mark er ute, ser det ikke veldig bra ut. I tillegg har juniorene vært nærmest totalt fraværende på trening i det siste, hvordan er deres form før kampen?

Forhåpentligvis blir det graskamp, det forjener dette oppgjøret, men maidagenes snø kan sette en stopper for det, dessverre.

Her bør alle Skøye-supportere kjenne sin besøkelsestid og ta seg turen til "gjennomkjøringsbygda". Her blir det fullt trøkk, massiv innsats og høy nerve.

For alltid Skodje!
InsideMan

8 kommentarer:

  1. hoho, here we go again... skandale.

    SvarSlett
  2. hjelvik og langdal er jo tilbake :)

    SvarSlett
  3. Joda, men ytterst spesielt at Torbjørn, Ronny, Emil, Daniel, Tobias, Lars Even, Roger, Eivind, Mark, Trond og Stefan alle e ute i en sånn kamp da... Rett og slett latterlig.

    SvarSlett
  4. berre tull at alle desse er ute

    SvarSlett
  5. forventa lag

    Veggen

    Draget - Celicaen - Sjølmålet - Feilvendten

    Osvaldo - Generalen - Oldingen - Afroen

    Han høge - Han andre høge, men med bandasje

    SvarSlett
  6. Steik for et lag!!! slår kem som helst.Trur faktisk sjølmålet scorer rett vei for en gangs skyld.Og berre veggen ikke fortsette rekordforsøket sitt,så blir det her bra!!!

    SvarSlett
  7. så synd sjølmålet ikkje e med da. heldigvis ser det ut til at mark blir med!

    SvarSlett
  8. dette er jo ett kjempelag.. Kan ikke kalle dette skadeproblemer

    SvarSlett