Sider

InsideMan: FORHÅNDS TIL VIGRA

Odds fra NordicBet: 1,45 - 5,35 - 3,80
Poll her på bloggen: 6-2-10
.............................................

Vigra er muligens årets hype, sammen med Ellingsøy. DE har kun en seier til nå og er dermed langt unna sitt mål om opprykksplass i øyeblikket. Likefullt er de nok klare favoritter på eget gress mot våre gutter.

Med den tidligere AaFK-spilleren Erlend Holm som spillende alt-mulig-mann og med solide Kenneth Kjevik på topp er det ikke bare å reise ut til Ålesund Lufthavn og hente TRE poeng fra bagasjebåndet.

Det er lenge siden, i antall serierunder, siden de 4 poengene mot Blindheim og Gursken/Larsnes. Det er på høy tid at det spes på med poeng, men kanskje er det vel mye forlangt å tro det skal komme i denne kampen.

Spillerstallen begynner å friskmeldes så smått. Stefan er på gang, men neppe klar til torsdag, mens Torbjørn fortsatt sliter med sjukdom. Ellers er Sten bortreist, antakelig på viktig oppdrag for Neptun fisk, mens Roger sliter ræva av seg i Sykkylven. Litt småsjukdom i disse klimatiske overgangstider er heller ikke uvanlig, men så fremt ingen av våre slitne russ har pådratt seg en kjedelig hjernehinnebetennelse, så regner jeg med alle småsjuke stiller til dyst på svale Vigra.Verdt å nevne er også at Osvald forsatt soner for sine uttalser som best hører hjemme på dans i Dalen 3.juledag og dagens triste nyhet, det evige talentet Daniel Haavoll har innsett at hans XXXXXL-kne ikke tåler mer av harde kunstgressbaner og har nok en gang lagt skoene på hylla.

Med bare bortekamper sålangt har vel snart kjørelisten gått rundt både 1 og 2 ganger.Håper en opplagt Espen holder nullen og at Eirik Hjelvik putter til en småpen 3,75 i odds.

Jevn kamp i sikte? Tja. For alltid gul! Eller blir det svart denne kampen?

InsideMan

4 kommentarer: