Sider

VURDERING AV RUNDEN

Tre kamper spilles torsdag, men vi står over å se nærmere på Skodje - Vigra. Forhåndssak kommer senere i dag.

Blindheim - Gu/Lars
Blindheim slo til og vant hele 4-0 i bortemøtet. Da kjempet laget fortsatt om en topplassering. Siden den gang har man blant annet mistet viktige Henrik Sørensen, og følgelig falt flere plasser på tabellen. Naturlig, ettersom flere mener Blindheim overpresterte innledningsvis. G/L må vinne denne for å fortsatt regjere helt på topps. Og det gjør de også. Laget har mest å spille for, har de beste spillerne og skal vinne greit på kunstgraset på Blindheim. B.

Sykkylven - Langevåg
Sykkylven har lite igjen å spille for. Et forsterket Langevåg-lag kjemper derimot fortsatt om opprykk, selv om de selv nok hevder noe annet. LIL har forsterket laget sitt i sommer med to solide spillere. Sykkylven er på sin side altfor avhengige av Damien Cruz og Ole Thomas Kulseth, og klarer Langevåg å temme disse, blir dette en borteseier. B.

Lørdag:
Åmdal - Ellingsøy
Åmdal har bare vunnet en kamp i år. Noe sier oss at de får seier nummer to på lørdag. Ellingsøy er et brukbart lag på kunstgrasbane hjemme. Men borte på Legene tror vi at de skal få det tøft mot et hardtkjempende Åmdal-lag, som ikke har noe å tape. Rundens overraskelse her, altså. H.

Vartdal - Ørsta
Vartdal har visst fortsterket, men det skal ikke bety så mye mot Ørsta. For de er nok ingenting annet enn seier godt nok. Ørsta sleit lenge mot Skodje, men vi tipper det blir åpnere mot Vartdal - og det er nok til Ørstas fordel. Målrikt og borteseier er vårt tips.

ÅVK - Ørskog
Et for dagen sterkt Ørskog-lag vant hele 4-0 hjemme mot Vartdal. Får man med seg alle inn til Eidsåvoll, kan det fort bli jevnere enn mange tror der også. Men ÅVK borte er slett ingen lett oppgave. ÅVK drømmer fortsatt om å stå i divisjonen. Viljen, trøkket og alt det der vil dermed være til stede, og dermed er ingenting annet enn seier godt nok hjemme mot Ørskog. H.

3 kommentarer:

  1. Hvordan kan dere si at Sykkylven og Blindheim har lite å spille for når man rykker ned hvis man ikke kommer på 5. plass eller bedre?

    SvarSlett
  2. FKS-Langevåg 1-0(0-0).
    Mål: Kenneth Carlsen

    SvarSlett