Sider

INSIDEMAN: FORHÅNDS TIL MSIL

Så var det håp. Da InsideMan hadde gitt opp og begynt å sjekke ut motstanderne i 5.div neste år setter gutta i gang det som kan ende med en mirakuløs ny kontrakt i 4.div. 


Den knallsterke hjemmeseieren mot serielederen blei fulgt opp med seier mot laget som den siste tiden har virket uslåelige og det attpåtil på deres egen bane på Godøya!

Men det er fortsatt en jobb å gjøre. I skrivende stund er vi på den viktige 10.plassen og vi har det meste i egne hender nå. Som Geir Ringstad så godt har poengtert. Vinner vi mot MSIL og Langevåg på hjemmebane er vi sannsynligvis klare for 4.div neste år før den vanskelige bortekampen mot et opprykksjagende Valderlag.

Først ut av Sulas to representanter er MSIL, i øyeblikket det sterkeste laget på Sula, men med flere tidligere Langevågspillere i troppen. Det står ikke mye om dette idrettslaget på wiki, men litt er der:

"Mauseidvåg og Solevåg Idrettslag (stiftet i juni 1945 som Mauseidvåg Idrettslag) er et idrettslag fra Mauseidvåg og Solevåg i Sula, Møre og Romsdal. A-laget i fotball spiller i 2011 i 4. divisjon.

Klubben ble stiftet juni 1945 som Mauseidvåg Idrettslag. Før 1990-sesongen i 5. divisjon skiftet klubben navn til Sula Fotballklubb, men sesongen endte med sisteplass og nedrykk til 6. divisjon. Etter at klubben hadde rykket opp til 4. divisjon i 1999, skiftet klubben navn til dagens, Mauseidvåg og Solevåg Idrettslag. Sesongen endte for øvrig med en 8. plass.
"

Det gamle Sula Fotballklubb, som lenge var en nemesis for Skodje i 5.div klarte til slutt å rykke opp til 4.div og er i ferd med å etablere seg her og i tillegg ta over kommunehegemoniet fra storebror Langevåg.

Og selv om våre gutter er i vinden og optimismen, gutsen og flaksen er på plass for tiden er vel ikke oddsen spesielt høy på et uavgjortresultat. Ingen har spilt flere X i år enn MSIL og ofte har det vært målrikt i tillegg. Et lag som på gode dager kan slå samtlige lag i 4.div, men på dårlige dager kan tape for samtlige, ja, til og med Blindheim..eller kanskje ikkje Blindheim.

Vi mangler Ingve som er i Oslo, men ventes tilbake til den viktige Langevågskampen. Tilbake er heldigvis veteranen Jannen etter et solrikt besøk i Tyrkia. Men det blir nok ikke mange endringer på laget ettersom resultatene har vært gode den siste tiden. Vi håper den overraskende snuoperasjonen fortsetter torsdag.

De gamle bukkene har de stiveste hornene.
Immer Skodje
InsideMan

1 kommentar:

  1. Eit lite lag frå eit veidele på indre Sula bør eit skjerpa Skøyelag mestre uten problem.

    SvarSlett