Sider

INSIDEMAN: FORHÅNDS TIL NORBORG

Så kom utløsningen. Bare mange måter. Og et lys, et lite lys ble tent. Et lys for håp. 


Overhøvlinga av lavtflyvende Blindheim sist forteller at det bor et 4.divisjonsnivå i laget. Men en seier er ikke nok, her trengs flere, mange flere. Første cupfinale ut for Skodje blir våre oransje naboer i Norborg. Her er wikipedias oppsummering av idrettslaget:

IL Norborg er et idrettslag som dekker bygdene Grytastranda, Søvik og Gamlem i Haram kommune på Sunnmøre. Stiftet søndag 21. januar 1962, og fikk navn etter datidens kommune Borgund; Norborg etter Nordre Borgund.

Har aktiviteter innen fotball, badminton og trim. Tidligere også innen volleyball og handball (slått sammen med Brattvåg IL – handball til Haram Handballklubb 16. mars 1989).

Fotball er den klart største aktiviteten med ca. 200 aktive medlemmer. A-laget ble tatt opp i seriesystemet i 1968 og spiller sesongen 2012 i 4. divisjon Sunnmøre.

Laget har oransje trøyer og strømper, med sort shorts. Spiller sine hjemmekamper på Uggedal stadion gras (åpnet 5. juni 2005). Høsten 2008 ble det vedtatt å legge kunstgress på grusbanen i Uggedalen. Dette arbeidet tok til 12. juni 2009 og ble ferdig i oktober 2009. Banen ble offisielt åpnet med fotballkamp mellom bygdene Grytastranda og Søvik 31. oktober 2009.

En fin historie, men det holder ikke nødvendivis mot de gule maurene fra Skøye.
Vi stiller uten brødrene Hjelvik. Den eldste etter den beste taklinga i år ifølge ryktene. Den yngste på landslagstur til Island for å slippe heksejakten hårsåre, uutdannede AaFK-supportere har startet. Ellers er den gamle helt Frode Jørgenvåg ikke med, men forhåpentlig blir den blide og solide trønderen med i flere av kampene i høst. Samtidig er det usikkert om Brede rekker hjem fra Bjørgvin i tide, men over til det positive. Hardtarbeidene Eirik auf Fylling og stortalentet på topp Håkon Opsal er tilbake, Samtidig sies det at solide Eirik Høivik er på vei tilbake, et etterlengtet comeback isåfall.

Tøft blir denne kampen uansett!
De gamle bukkene har de stiveste hornene.
Нека Скодје
InsideMan

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar