Sider

INSIDEMAN: FORHÅNDS TIL SPJELKAVIK

Det blir nedrykk. Det e ikkje for å være negativ disse orda skrives ned, men vi må basere oss i fakta foran møtet med Spjelkavik.

Fem runder før slutt er vi seks poeng unna en sikker plass og lagene rett foran oss på tabellen har begynt å vinne kamper i tillegg ser det bekmørkt ut. Men det betyr ikkje at vi ikkje kan avslutte med stil. Og det hadde smakt godt å slå laget som etter all sannsynlighet rykke opp, InsideMans store favoritt gjennom heile sesongen Spjelkavik. Foruten at Vika i det siste har slått de andre topplagene Valder og Rollon bør det nevnes at de har solide 4.divisjonsspillera i alle posisjona. Av min venn wiki kan ej lese:

Spjelkavik Idrettslag, forkortet Spjeklavik IL eller SIL, er et idrettslag i bydelen Spjelkavik i Ålesund. Klubben ble stiftet 18. mars 1932 og har rundt 900 medlemmer. Aktivitetene er hovedsakelig fotball, håndball og alpint.

Spjelkavik spiller for tiden i sunnmørsk 4. divisjon, med mål om å bli nest best i byen, etter Aalesunds Fotballklubb).

Spjelkaviks fotballag for kvinner spilte i 1992 i øverste divisjon, med én seier på 18 kamper, og nådde kvartfinalen i NM 1990. I 1995 gikk kvinnelaget inn i samarbeid med Fortuna Ålesund.

For sesongen 2012 er Jan Ove Lange sjef for Spjelkavik A-lag. Assistent er Alexander Hagerup. 2008 : Johnny Vattøy ga seg etter fire år som trener og begynte som spiller for Skarbøvik. Ny trener ble Stig Johansen. I 2010-sesongen hentet Spjelkavik inn Geir Hansen som hovedtrener. Da han sommeren 2010 flyttet til Spania for å jobbe som lærer, kom assistenttrener Johnny Vattøy tilbake som hovedtrener. For 2011-sesongen tar Tommy Larsen over hovedtreneransvaret etter Vattøy. Larsen var tidligere assistenttrener i 2008-09-sesongen. Alexander Hagerup blir spillende assistenttrener etter at han var kaptein for 2010-sesongen.

Klubben utvikler mange stjerner innen alpint. Mest kjent er søstrene Lene, Nina og Mona Løseth. Siste sesongene har også Sebastian Foss Solevåg gjort seg bemerket på nasjonalt nivå og har sist sesong også gode resultater i E-cup.

Spjelkavik idrettspark består av to store fotballbaner, hvorav en med kunstgress, en hall med kunstgress (2007) for fotball, en ski- og turheis og en turløype med lys.

Når det gjelder de gule er brødrene brothers Hjelvik tilbake. Mens kaptein Vegard har hatt en god sesong har prestasjonene til lillebror vært noe skuffende. Forhåpentlig kan han vise sitt potensiale i de siste kampene i år. Ellers er støttespilleren Jannen ute på ferietur, mens nysigneringen Raymond Oksnes Elde fortsatt ikkje e klar for spill. I tillegg mangler de offensive bidragsyterne i teknisk anlagte Magnus Strømmen og Eirik Høivik. Sistnevnte ser vi neppe i flere kamper i år.

Det er ikke annet å gjøre enn å brette opp ermene og avslutte en noe skuffende sesong med fem gode kamper. Og la det være sagt, vi hever oss ofte mot de beste lagene.

Erfaring er det du har etter at du har glemt navnet hennes.
برای Skodje
InsideMan

1 kommentar:

  1. Lange, Hagerup,Vattøy, Stig Johansen, Geir Hansen, Larsen, søstrene Løseth, S.F.Solevåg:
    Våre gutar ga dokke ei helvetes juling!!
    Fritt etter Bjørge Lillelien.

    SvarSlett