Sider

INSIDEMAN: SLIK ENDER RUNDEN

Det blir bare mer og mer spennende. Heldigvis kan InsideMan allerede nå fortelle hvordan runden ender.

Norborg-Ørsta (2.10 - 5.10 - 2.10)
De oransje er i vinden og lukter kraftig på en topplassering, det samme gjør motstander Ørsta. Men formen er nok bedre hos Norborg som også drar fordel av hjemmebane i Uggedalen. H.

Valder-Langevåg (1.50 - 5.50 - 3.30)
Valder taper stadig vekk poeng og tok ikke særlig innpå Vika sist tross serielederens tap for Skodje. Langevåg, den gamle storheten, er i krise og står i overhengende fare for å rykke ned, tross 4 poeng på siste to. Det blir ikke bedre etter ukas kamp. H.

MSIL-Rollon (2.10 - 5.00 - 2.10)

Msil tar som tidligere nevnt de poengene de trenger for å havne midt på tabellen, mens Rollon gjerne vil ha en pallplass. Uavgjortspesialistene i Mauseidvågen spiller nok igjen uavgjort. U.

Blindheim-Åram/VanKam (2.50 - 5.30 - 1.75)
Den viktigste enkelkampen denne runden. Blindheim slipper inn like mange skoringer som kvinnene i Strøget. Et hardt program etter denne forteller at de må vinne denne for å unngå nedrykk. Åram har etter en ok start på høsten vært svake i det siste, men vil med seier her nærmest være sikra ny kontrakt. Det er på tide å brette opp ermene for Blindheim. U.

Spjelkavik-Sykkylven (1.33 - 6.50 - 4.00)

Spjelkavik kan langt på vei sikre opprykk med seier i de neste to kampene. Her slår de garantert tilbake etter tapet på Skøye. Sykkylven innser nok at poengene de trenger må de ta i de andre kampene. H.

Godøy-Skodje (1.30 - 6.50 - 4.35)

Godøy er et lokomotiv i høy fart som kjører over det de møter på sin vei. Hadde de hatt samme flyt i vår ville de kjempet om opprykk. Skodje slo, faktisk ikkje overraskende, Vika sist, men møter "vanskeligere" motstand i et lag som ikkje veit ka tap e for tida. H.

2 kommentarer:

  1. Norborg-Ørsta 1-3
    Blindheim-ÅVK 3-8

    SvarSlett
  2. Valder-Langevåg 2-1. Viktig!

    SvarSlett