ÅRETS FØRSTE SEIER

A-laget tok sin første seier for året i dag. Til slutt ble det en komfortabel 3-1-seier mot Harøy.

Dermed reiste Skodje seg - i hvert fall resultatmessig - fra årets første treningskamp for snart to uker siden, mot FK Sykkylven (4-1-tap).

Mot Harøy i dag var det en relativt jevnspilt førsteomgang. Kraftig motvind gjorde det vanskelig for Skodje å skape noe, og det ble målløst til pause etter at begge lag hadde brent noen sjanser.

Skodje hevet seg etter pause og fikk ballen til å gå hurtigere i lengderetning. Da kom også sjansene - og målene. Først ved Eirik Hjelvik som gikk på et raid og var kald fra skrått hold. Ikke lenge etterpå fant Eirik nykommer Odd Brede Langdal med et gjennomspill, og vips sto det 2-0.

Harøy reduserte etter en corner like etter, før Ingve Stokkereit utnyttet en feil i Harøy-forsvaret og satte inn 3-1.

Alt skjedde i løpet av en kort periode i andreomgang. Mot slutten fikk Skodje flere gode overgangsmuligheter, men uten å klare å omsette i mål. Alt i alt en grei kamp, der Skodje fikk ha ball mye og fikk ei god økt på ei strøken bane i Uggedalen.

Laget: Jostein Valde - Espen G, Torbjørn, Jokke, Mark - Stefan, Eirik, Tobias, Emil - Odd Brede og Osvald.

Benytta innbyttere: PK, Ingve, Sten, Daniel og Eivind.