Sider

LAGPRESENTASJON: SKODJE

19 dager gjenstår, og vi presenterer ingen ringere enn...

SKODJE IL

PLASSERING I FJOR?
Opprykk etter 2.plass i serien og 3.plass i sluttspillet.

SPILLERE I AVGANG?
Jostein Valde (lagt opp), Frode Jørgevåg (opptatt med utdanning), Bjørnar Aure og Leander Sortehaug (begge korsbåndskadet). Sistnevnte rekker trolig noen kampen på slutten av sesongen.

NYE SPILLERE?
Odd Brede Langdal (Ørskog), Espen Alstad Skarbø (Floppen SK), Brede Waag (Brattvåg, fra sommeren av grunnet militæret), Mark Andre Aure (Blindheim). Lars Even Beite, Tobias Sortehaug og Kristian Fylling har alle kommet opp fra aldersbestemt. I tillegg satser trolig rutinerte Trond Ytreberg for fullt igjen, om tiden strekker til.

HVA FORVENTER DERE AV DISSE?
At de skal øke kvaliteten på treningene, styrke stallen og gjøre det enda vanskligere å spille seg inn på årets Skodje-lag. De eldste må ta ansvar her, med "Brede", Espen, Trond og Mark i spissen. De yngre kreftene får også en viktig oppgave i å pushe de mer etablerte. Er man god nok er man gammel nok:)

HVOR OFTE HAR DERE TRENT I VINTER?
2-3 ganger i uken, men som for alle andre lag har det vært vanskelige treningsforhold.

HAR TRENINGSOPPMØTET VÆRT BRA?
Oppmøtet har til tider vært meget bra, men det har også vært treninger med litt for mange forfall. På det meste har det vært rundt 20 mann, mens de dårligste har vært nede i 8-10 stk.

HVA ER MÅLET DERES FOR NESTE SESONG?
Drømmen er selvsagt å komme blant de seks beste sånn vi slipper nedrykk, men dette skal nok bli tøft. Ellers er lokaloppgjørene mot Ørskog en ekstra motivasjonsfaktor:)

HVORDAN TROR DERE TABELLEN ENDER?
Vigra, Ørsta, L/G og muligens Blindheim vil nok kjempe om opprykk, mens det kan bli meget åpent fra midten og nedover. Ellingsøy har hatt gode resultater i vinter og kan fort overraske.

HVA VET DERE OM SKODJE SITT LAG?
Det burde vi vite litt om!

ANNET DERE VIL SI TIL SKODJE-BLOGGENS LESERE?
Oppfordrer alle til å ta turen på "nye Skodje Stadion" når den blir klar. Her skal det trilles ball, scores mål og kamper vinnes. Men med DERES støtte blir dette enklere og mye artigere:)

Vi takker lagleder Bjørnar Aure for å ha tatt seg tid til å svare på våre spørsmål.

I morgen presenterer vi Sykkylven.

2 kommentarer:

  1. Hva med Stefan Aasen?
    Marton?

    SvarSlett
  2. marton satsar for fullt,men vi har bare ikke sett han enda.Aasen he vel ikke undertegna enda,men rett rundt hjørne

    SvarSlett