Sider

LAGPRESENTASJON: BLINDHEIM

Så nærmer det seg seriestart! 24 dager gjenstår, og det må markeres. Her på Skodje-bloggen vil vi de 12 kommende dagene presentere lagene i 4. divisjon, før vi de neste 12 presenterer vårt tabelltips.

Vi benytter anledningen til å takke dem som har svart på vår henvendelse, og minner samtidig om at Åmdal og Ørsta fortsatt har anledning til å gi oss en lyd. skodjeil@hotmail.com er adressen.

Dermed er det bare å gå i gang. Vi tar det alfabetisk, og starter med:

BLINDHEIM IDRETTSLAG

PLASSERING I FJOR:
6.-plass

SPILLERE I AVGANG:
Joachim Flataker (Valder), Kristoffer Morterud (studie i Bergen, er med i sommer), Anders Honningsø (lagt opp), Thomas Fellows (Emblem), Ole Martin Langnes (Emblem) og Simen Fjørtoft (Skarbøvik).

NYE SPILLERE:
Henrik Sørensen (Tilbake fra verneplikt) og Sindre Lauvås (tilbake fra studie) .Det er tatt opp en god del lovende guttespillere. Troppen er ikke satt enda. Vi har også fått ny trener i Magne Kvalø som har trent både Valder og Fortuna tidligere.

HVA FORVENTER DERE AV DISSE:
Henrik og Sindre tar med seg rutine selv om de begge er i begynnelsen av 20 årene. Av guttespillere så vil nok 2-3 få slippe til hver kamp, flere vil spille fast etter sommeren dersom noen forsvinner til studie.

HVOR OFTE HAR DERE TRENT I VINTER:
I utgangspunktet skal vi trene 4 ganger i uken, men årets vinter har gjort dette veldig vanskelig. Trente meget bra i Desember, to siste mnd gjennomsnittlig 3 ganger. I påskeferien drar A-laget en uke til Tyrkia på treningsleir, noe som vi har hatt stor suksess med tidligere år.

HAR TRENINGSOPPMØTET VÆRT BRA:
Det kunne vært bedre, men vi ligger på rundt 15 stk på hver trening. Tok seg opp når snøen forsvant.

HVA ER MÅLET DERES FOR NESTE SESONG:
Forbedre fjorårets 6.-plass og dermed unngå nedrykk. Ser for oss at vi kan være en outsider til en topp-plassering.

HVORDAN TROR DERE TABELLEN ENDER :
Veldig tidlig å si siden de fleste lagene har måttet avlyse masse treningskamper. Tror GuLars blir ett av topplagene, sammen med Langevåg og Sykkylven. Ellingsøy har imponert i treningskampene hittil. Ingen som skiller seg ut i topp eller bunn enda.

HVA VET DERE OM SKODJE SITT LAG:
Siden den planlagte treningskampen gikk åt skogen så er det ingen her som har sett laget i aksjon enda. Vi kjenner til Mark Aure og Stefan Aasen fra tiden i Spjelkavik og vi satser på at Jan Erik Hellevik bruker kontaktene sine til å få innside informasjon når sesongen nærmer seg.

ANNET DERE VIL SI TIL SKODJE-BLOGGENS LESERE:
Kjekt at man kan følge med på lokale nettsider som oppdaterer daglig om hva som skjer i klubben og i området rundt. Som presseansvarlig for A-laget så skal jeg prøve å holde vår hjemmeside: http://www.blindheim.idrett.no/ oppdatert fremover. Det gror godt i yngre avdeling hos Blindheim, vi har fått en ny kunstgressbane som vi kommer til å bruke tidlig i sesongen, men satser på å spille kamper på gress når sommeren nærmer seg. Vi går en spennende sesong i møte der mange lag ønsker å unngå nedrykk til 5 divisjon etter at seriesystemet blir lagt om.

Vi takker Blindheim, ved presseansvarlig Sindre Lauvås, for å ha tatt seg tid til å svare på våre spørsmål.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar