Sider

FORSVARSTABBER ØDELA MOT HAREID

Overraskende nok reiste Skodje skuffet hjem fra Hareid etter å "bare" ha tapt med ett mål.

(PS: Les også referat på Hareid-sida ved å trykke HER.)

Til slutt ble det 3-2-tap, etter at det stod 1-1 til pause. Skodje åpnet bra, og skapte kampens to første sjanser. Både Emil og Odd Brede kunne scoret, men vi måtte i stedet smøre oss med litt tålmodighet.

I stedet var det Hareid som skulle ta ledelsen. Et svakt tilbakespill ble snappet opp, og Kim Tore Husøy rundet Espen Skarbø i målet og ble felt. Korrekt straffespark, og Hareid i ledelsen ved Even Hansrud.

Men Skodje fortsatte å tørre å spille ball, og etter hvert fikk man også uttelling. Et flott angrep endte med at Emil fikk ballen aleine med keeper, og vips sto det 1-1. Et greit resultat til pause, etter en meget oppløftende Skodje-omgang.

Etter hvilen var det Hareid som hadde vinden, og som også hadde det meste spillet. Likevel var det klønete forsvarsspill som skulle ødelegge. Først ropte alle på offside, men dommeren lot spillet gå og Tore Ytre-Hauge - som ikke var i offside - kunne sette inn 2-1. Trolig burde dommeren uansett ha blåst, siden Hareid-spilleren var involvert i spillet.

Men målet bidro til at Skodje hevet seg igjen, og det skulle ikke gå lang tid før Odd Brede Langdal ble spilt gjennom på åpen kasse. Men Eivind, som gjorde et godt forarbeid, ble lagt i bakken - og dommeren klarte utrolig nok ikke å få med seg at Odd Brede ble spilt gjennom. Dermed frispark - som ikke resulterte i noenting.

Odd Brede skulle imidlertid få en ny sjanse. Like etterpå kranglet han til seg ballen, og satte inn utligningen til 2-2 på egenhånd.

Men dessverre skulle en forsvarsfeil igjen være avgjørende, da man nok en gang stoppet opp. En Hareid-spiller gikk lett over ende på vel 20-meter, og Skodje-spillerne stoppet opp og ville ha filming. I stedet fikk Even Hansrud satt inn seiersmålet.

Mot slutten kunne Skodje utlignet ved et par anledninger. Først og fremst ved Eivind Erstad, som mislykkes i å styre et innlegg i mål fra 6-7 meter.

Alt i alt en oppløftende kamp fra Skodje, i det som hittil er årsbeste. Roger gjorde noen forandringer som fungerte, blant annet ved å kjøre Trond inn i midtforsvaret. Han tilførte forsvaret trygghet. Samtidig medførte det at Joakim ble flyttet opp sentralt i lag med Eirik, noe som fungerte meget godt. Ellers en god kamp av så godt som alle involverte.

Neste kamp er om ei og ei halv uke. Da er det Aksla som står på motsatt halvdel.

Laget: Espen A - Espen G, Torbjørn, Trond, Sten - Tobias, Eirik, Joakim, Emil - Eivind og Odd Brede.

Innbyttere: Kristian, PK, Daniel og Ingve.

3 kommentarer:

  1. 3-2 tap mot Hareid er ikkje verst. Stå på framover no, så blir det en bra sesong!

    Hilsen utflytta Skodje-bygder.

    SvarSlett
  2. Synd at en svak dommer og et "skittent" Hareid lag ødela kampen! Resultatet lyger veldig og det kunne like godt endt med 3-1 seier til Skodje. Hareid viser seg som en usportslig gjeng som kjefter og smeller på dommeren, har stygge etterslenger, legger seg lett og provoserer generelt til bråk. Ikke store forskjellen på Hareid sitt 1 og 2 lag altså. Trøsten er at vi rundspilte de i store deler av kampen og at dé mest sannsynlig ryker på hodet ned i 4.div til neste år. Da får vi sjansen til å ta en søt revansje, for spiller vi like godt i serien som i går, SKAL det gå mot fornyet 4.divs konrakt i 2011!

    SvarSlett
  3. Essda, så ille var ikkje det. Må være litt temperatur.

    SvarSlett