Sider

OPPDATERING PÅ KUNSTGRASBANA

Leder i Idrettslaget, Geir Ove Leite, har gitt oss en liten statusoppdatering på kunstgrasbana.

Den går sånn circa som det her:
Alt er klart til å begynne så snart snøen forsvinner. Med samme vinter som i fjor, hadde vi allerede vært godt i gang. Vi får med andre ord håpe på mye, mye sørvest, regn og vind i dagene som kommer.

FOR: Når arbeidet med å grave først er i gang, vil det ta fire til fem uker før man kan legge kunstgrasdekket. Leverandør er allerede valgt, men dette kan først offentliggjøres når alle som har gitt anbud er orientert. Dette blir offentliggjort tidlig i neste uke.

Etter at gravearbeidet er fullført, starter jobben med å legge graset. Mens man tidligere håpet å bli ferdig til mai, er håpet nå å bli ferdig i løpet av mai. Noe alle forstår at årets vinter er årsaken til.

Det gjenstående arbeidet med grunnarbeid vil for øvrig bli gjort av Idrettslaget og kommunen, som har folk til å gjøre dette. Men når det skal støypest ringmur rundt banen etter hvert, er man avhengig av folk på dugnad. Med andre ord avhenger kunstgrasbana først og fremst av været, men også om folk er flink til å komme på dugnad når den tid kommer. (Heldigvis er det meldt varmere vær framover...)

Ellers kan det nevnes at de nye lysene allerede er kommet til bygda!

2 kommentarer:

  1. Nokon som veit kor lang tid Norborg brukte på si bane?

    SvarSlett
  2. håper det er same graset som i uggedalen,for det er faktisk heilt fantastisk!!

    SvarSlett