STORSEIER OVER AKSLA

Et ungt Aksla-lag ble lett match for Skodje i ettermiddag. Til slutt endte det med en 9-2-seier til Skodje.

Skodje gikk ut i høyt tempo og ledet 3-0 allerede før det var gått 10 minutter, etter to mål av Odd Brede og ett av Joakim. Mot et ungt og svekket Aksla-lag (i hvert fall i forhold til fjoråret) fortsatte Skodje å dominere. Før pause la Eivind på til både 4- og 5-0 etter to flotte angrep.

Det gikk ikke mange minuttene av andreomgang før Odd Brede scoret sitt tredje mål for dagen. Men dessverre fikk Aksla et litt heldig mål like etterpå.

Utover i omgangen kom begge innbytterne, Tobias og Roger inn. Det skulle ikke gå mange minuttene før Roger markerte seg ved å sette inn 7-1. Eivind fikk æren av å sette inn 8-1, men fra avspark klarte faktisk Aksla å redusere umiddelbart. Espen skal visst ha stått og pratet med Trond, og ikke vært heelt oppmerksom...

Med sitt fjerde mål for dagen fastsatte Odd Brede Langdal sluttresultatet til 9-2 helt på tampen.

Oppsummert en kamp mot dårlig motstand, men der Skodje fikk verdifull trening foran motstanderens mål. Det ble tidvis spilt fin fotball, og mange sjanser ble skapt. Så alt i alt en verdifull erfaring å ta med seg videre.

Laget: Espen A - Espen G, Trond, Torbjørn, Kristian - Osvald, Mark, Jokke, PK - Odd Brede og Eivind.
Benyttede innbyttere: Tobias og Roger.