BUNNSOLID SEIER OVER ØRSTA

Skodje festet et solid grep om 6.-plassen og øvre halvel da Ørsta gjestet Skodje stadion i dag. Til slutt ble det en fin 3-0-seier til Skodje.

Det var Skodje som kommandoen fra start og rullet opp et par flotte sjanser. Den største hadde nok Ingve Stokkereit da han kom alene med keeper, men Ørstas gode keeper ryddet opp. Etter halvspilt omgang fikk imidlertid Skodje uttelling da Eirik Hjelvik headet inn en corner til 1-0.

Ørsta tok litt over banespillet etter dette ut omgangen, men 1-0 til pause var fortjent ut ifra førsteomgangen.

Skodje fikk en drømmestart på andreomgang da Eivind Erstad utnyttet en brøler i Ørsta-forsvaret og satte inn 2-0 etter få sekunder. Denne viktige scoringen satte nok litt premissene for resten av omgangen.

Ørsta styrte en del av spillet, men skapte omtrent ikke en eneste sjanse. I stedet jobbet Skodje-spillerne godt og kontrollerte lenge inn. Helt på tampen vartet Skodje opp med et flott angrep der Sondre Beite på lekkert vis avsluttet med en chipp i mål til 3-0. Dermed tre kontrollerte og fullt fortjente poeng til Skodje, selv om spesielt andre omgang var litt rotete.

Seieren betyr at Skodje nå har festet grepet om en sterk plassering på øvre halvdel. Nå har vi fire poeng ned til dagens motstander når to kamper gjenstår. Det er for øvrig to litt artige kamper: Hjemme mot Norborg og borte mot Rollon - lagene som kjemper om opprykket.

Ellers god stemning og en meget god dommer i dag. Bortimot det beste vi har hatt.