Sider

INSIDEMAN: FORHÅNDS TIL ROLLON

Slakt igjen?

Det ble en særs trist avslutning på årets hjemmesesong og det blir fort en trist avslutning på bortesesongen når et opprykksjagende Rollon med en Daniel Gjerde i storform tar imot de gule på Rollonbana.

Rollon har etter en dårlig periode tidligere i høst skjerpet seg kraftig og nyt ekstra godt av re-ankommelsen til storskorer Gjerde fra Sif. Og derfor er det optimisme før siste kamp hos gutta som hedrer den gamle helten Gange-Rolv:

Gange-Rolv fikk tilnavnet fordi han var så stor at han alltid måtte gå til fots, underforstått at hesten ble for liten. I følge norsk og islandsk tradisjon er denne personen identisk med den historiske Rollo, som i 911 ble utnevnt til hertug over Normandie. Rollos opphav er imidlertid omdiskutert. I følge tradisjonen skal han være fra øya Vigra ved Ålesund. En av dem som stiller seg bak de tidligere nevnte tradisjonene er Jón Viðar Sigurðsson. En sannsynlig slektning,Vilhelm Erobreren av Normandie, inntok England i 1066 og grunnla et nytt normannisk kongehus der. Det er ikke bevart noen levninger etter Rollo, men høsten 2010 skal to av hans etterkommere gentestes for å slå fast hvor han har sitt opphav."

Takk til wiki for siste gang denne sesongen.

InsideMan skal holde det kort denne gangen.

Skodje har tilbake Eirik Hjelvik fra en heller mislykket tur til Slovenia og tar over plassen til Eivind Erstad i troppen. Eivind fikk sitt andre gule og dermed rødt for å ha kalt lagkamerat og Engesetdalfrende-Lars Even Beite for tosk, noe assistentdommer trodde var myntet på han. Burde kanskje vært lagt inn protest på denne, spesielt siden også Norborg-spillerne skjønte misforståelsen. 

InsideMan vil heller benytte anledningen til å takke spillere og trenere for en flott sesong i 4.div, som ender med en 6. eller 7.plass, hederlig uansett. Ellers takk til publikum som stadig ble større utover høsten og ga fin støtte til laget. Det er grunn til å glede seg over framtida på Skodje. Ellers rettes en takk for innsatsen spesielt til Sondre Beite og Eirik Fylling som nå gir seg på Skodje. 

Ønsker samtidig keeper Kvalsvik en god bursdag og alle på laget en god fest i den anledning. Det har dokke fortjent!

Takk for smil og gode stunder, millioner små sekunder
Grazie per questo anno Skodje si
InsideManIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar