Sider

FAVORITTSEIER I SKIRENNET

Kveldens skirenn ble holdt i perfekte forhold i lysløypen. Oddsfavoritt (1.05) Ronny Lillebø viste tidlig at han hadde skumle hensikter. Da løperne passerte første runde, hadde Ronny ei stor luke. Men bak kom Mark, Eirik og Eivind dampende. De kunne likevel ikke gjøre noe med seirende ronny, som brukte vell 15 minutter på den ca 5 km(?) lange sløyfen. Mark sikret seg 2.plassen med god margin, mens Eirik H spurtbeseiret Eivind på målstreken. Det skal sies at det var STORE glidforskjeller ute og gikk, så flere kom ett stykke bak.

Etter løpet ble det lagt opp til en bitte bitte liten "sprint" på ca 200 m. I finalen ble det så jevnt mellom Eirik H og Eivind, at de måtte gå en siste sprint. Her ble unge herr Erstad for sterk, og viste at han brukte militær-uken sin meget godt. Han var overlegen, og gikk seirende ut av sprinten. Espen SA, som var selvutnevnt favoritt i denne disiplinen, kom ikke en gang til finalen.

Alt i alt var dette ei artig og uvanlig økt, med god innsats og konkurranseinnstinkt. Neste økt blir i morgen på Vika-gresset.

9 kommentarer:

  1. BARNE SKIRENN ! ! !

    SvarSlett
  2. You nedd a Tanny, call Danny1. februar 2010 kl. 22:47

    Hadde ej vært der, skulle ej eid! men ej va i vallehallen og spilte fotball istedenfor!

    SvarSlett
  3. Den egentlige vinneren1. februar 2010 kl. 23:10

    Haha, Daniel turte ikkje å møte opp fordi han visste han ville tape. Snakk om å være feig da :)

    SvarSlett
  4. FLAKS, FLAKS, FLAKS, FLAKS, FLAKS, FLAKS, FLAKS, FLAKS, FLAKS, FLAKS, FLAKS, FLAKS, FLAKS, FLAKS, FLAKS, FLAKS, FLAKS, FLAKS, FLAKS, FLAKS, FLAKS, FLAKS, FLAKS, FLAKS, FLAKS, FLAKS, FLAKS, FLAKS, FLAKS, FLAKS, FLAKS, FLAKS, FLAKS, FLAKS, FLAKS, FLAKS.

    SvarSlett
  5. kreve omstart i og med at folk begynte å springe i diagonalgang og hoppende dobbelttak. STAKING va stilen, og det blei kun gjennomført i finaleheatet.

    SvarSlett
  6. Er langt på veg enig, selv om jeg egentlig mener det var dårlig av rennledelsen å godta dette underveis. I utgangspunktet var alle, i alle fall jeg , forberedt på at det kun var staking. Men så virket det som om rennledelsen lot flertallet bestemme. Svakt!

    SvarSlett
  7. Tilfeldig tilskodar2. februar 2010 kl. 16:36

    No var det vel eigentleg lovande Hjelvik som starta diagonalgange, mens dei fleste andre stata. Om eg ikkje hugsar feil var det diagonalgangen din som redda deg i forsøhsheatet mot Mark?

    SvarSlett
  8. jaja, men oss såg no ken som va best da;)

    SvarSlett
  9. Hadde ej berre hatt sten sit feste,skulle ej knust dåkke alle

    SvarSlett