Sider

A-LAGET GOES OLYMPICS - IGJEN!

Ikke fått nok av OL på TV? Da kan du få langrenn av høy kvalitet i lysløypa førstkommende mandag.

For mens OL er over for Petter Northug & Co, må jo noen ta ansvar og sørge for underholdning i skiløypa framover. A-laget tar utfordringen på strak arm og arrangerer vinterens andre prestisjefulle skirenn. Sted og tid: Lysløypa mandag fra 20.00 og utover.

Sist innfridde Ronny Lillebø favorittstempelet over den snart fem kilometer lange løypa. Men denne gangen er det ventet at Mark Aure, som har lagt i hardtrening siden sist, vil bli en solid utfordrer.

Dessuten øyner Eivind Erstad håpet om pallplass, siden Eirik Hjelvik trolig er bortreist. Dermed får han ikke sin revansje fra sist. Men Eivind lever ikke ufarlig - det er ventet at Sten Tennfjord og Joakim Erstad er ute etter å ta opp jakten. Også Espen Gundersen har ambisjoner om dette, ryktes det.

Og hva så med unggutta? Kan Tobias Sortehaug eller Lars Even Beite imponere? Hva med Daniel Haavoll, har han uoppdagede talent? Og hva så med de få som brøt sist? Klarer de å fullføre denne gang?

Spørsmålene er mange, mens svarene foreløpig er få. Heldigvis blir alt avgjort i lysløypa på Skodje mandag fra klokka 20.00 og utover. Vi venter i spenning.

PS: Resten av treningsuka kommer vi tilbake med snart.

7 kommentarer:

  1. Er det Fristil denne gangen?

    SvarSlett
  2. Fristil? jaja, seffF!

    SvarSlett
  3. Espen "The fixer" S.A.1. mars 2010 kl. 11:50

    TRENING PÅ TORSDAG BLIR PÅ HERDBANA KL. 19.30 - 21.00, OG IKKE I ØRSKOGHALLEN. OPPMØTE SENEST KL. 19.45. VI BETALER IKKE BANELEIE FOR AT TRENINGENE SKAL KOMME I GANG 10-15 MINUTTER PÅ OVERTID.

    SvarSlett
  4. Espen "The fixer" S.A.1. mars 2010 kl. 13:05

    !!!RETTELSE!!! OPPMØTE SENEST KL. 19.15. my bad ;)

    SvarSlett
  5. blir d fristil? må nesten vite om ej ska ta me skøyteski,lengre stava å skøytesko?!

    SvarSlett
  6. Ta me fristilskoa du;) kan jo også hende at der kun e kjørt opp til klassisk. Ej e vertfall ikkje sikker. Men om en ikkje he rette utstyre til fristil, så kan en alltids gå klassisk. Går fortere opp bakkane da=)

    Poenge e uansett å komme først i mål!!

    SvarSlett