Sider

TREKKER LAGET ETTER DÅRLIG OPPFØRSEL

Enkelte spilleres oppførsel var så dårlig under en fotballcup forrige helg at Hareid 2 går til det drastiske skrittet at de trekker laget sitt fra neste års 5. divisjon.

Det skriver laget på sin egen hjemmeside. Den drastiske beslutningen er blant annet et grep i at Hareid skal bli en såkalt Fair Play-klubb.
- Hareid IL Fotball ber arrangør av Odden-cupen, motstandarlag, dommarar, fotballkretsen og publikum om orsaking, skriv styreleder Ole Frank Bakken og sier rapporter innhentet av styret tyder på dårlig og aggressiv oppførsel, samt unødvendig ordbruk og kritikk av motstandere, dommere og arrangører.

Dermed blir 5. divisjon neste år bare bestående av 22 lag. Siden det etter all sannynlighet bare blir to avdelinger, er det heldigvis ingen krise.

3 kommentarer:

  1. Dette står det respekt av. Eg var ikkje tilstades under denne cupen, men når ein gjer noko så drastisk må det ha vore gale. Så får ein berre håpe at det er så alvorlig at det forsvarar beslutninga, for det er faktisk alvorlig å nekte eit heilt lag å spele fotball.

    SvarSlett
  2. det er vel samme idiotane som spelte for brandal for nokre år sidan og for rundt å laga helvete?? eller tek ej feil?

    SvarSlett
  3. flott kommentar "anonym" takkar for at eg blir omtala som ein idiot. Vil vel seie at det å få 3 gule kort på 2 sesongar ikkje er så veldig gale eller ?
    Beklaga det som skjedde på Odden cup, men va der beklagelig vis ikkje, eller sikkert like greit. Så er ikkje heilt oppdatert av ka som hendte der ute.
    Men vil ha meg med fleire fråbedt å bli kalla idiot, og å fare med helvetesskap då dette gjeld langt ifrå alle.

    Mvh
    John Liaset

    Ps. sett iallefall navnet ditt på innlegg om du skal bli tatt "litt" seriøst (om du tørr)

    SvarSlett