Sider

RUNDSKUE: FORTSATT TAP, TAP OG TAP

Det har skjedd en del i lokalfotballen i kveld. Vi har vært ute og tjuvtittet litt på forskjellige nettsider.

* FK Sykkylven spilte sin første treningskamp for året. Ifølge Strandafotball.no endte det med 1-4-seier til Stranda, etter at det stod 3-0 til pause.
* I en annen kamp med et 4. divisjonslag, endte det 4-1 til Hareid. Motstander var - for andre gang på kort tid - ÅramVanKam.
* De to kampene betyr at vår treningskamptabell er oppdatert. Den finner du HER eller ved å trykke på linken i høyremargen.
* Som en kuriosa kan det nevnes at sju kamper med 4. divisjonslag er spilt. Hittil har det endt med sju tap. Men det snur til helga. Da møtes 4. divisjonslagene Blindheim og Skodje til årets første kamp. Avspark er for øvrig søndag 13.00.
* Det kunne for øvrig snudd allerede i kveld. Etter planen skulle Langevåg og Vigra møttes, men baneforholdene medførte at kampen ble utsatt. For øvrig ble treningskampen mellom Ravn og Norborg i kveld også utsatt av samme grunn.
* Videre tar vi med at oppstyret rundt andrelaget til Hareid neppe gir seg med det første. Ifølge klubbens hjemmeside er utestengelsen allerede klaget inn.
* Styret rundt andrelagene har fått Stordal-siden til å lage en sak på at andrelagene er halvert siden inntoget i sunnmørsfotballen. Dermed er det nok en grunn til å diskutere andrelagenes påvirkning av seriesystemet.
* Til slutt kan du lese en kjapp oppsummering av årets Ørskog-stall ved å trykke HER.

2 kommentarer:

  1. Ryktene om at Vigra ikke kunne stille lag stemmer nok ikke. Kampen ble utsatt på ubestemt tid pga dårlige spilleforhold på Langevågs bane.

    SvarSlett