Sider

InsideMan: FORHÅNDS TIL SYKKYLVEN

Våre gutter reiser over fjorden til sunnmørskjempen FK Sykkylven. Storlaget som hadde ambisjoner om 2.divisjon, men nå spiller i samme divisjon som våre helter. Sykkylven må likevel regnes som favoritt både i kampen og i 4.divisjon i år.

Dette blir forøvrig årets første treningskamp ettersom Blindheim-kampen tilslutt ble helt avlyst. Hvordan er formen til våre gutter? Fortsatt varierer treningsoppmøtet veldig, noe som kanskje kan settes i sammenheng med relativt snevre treningsforhold med isete og glatte baner, noe som ikke er hyggelig å spille ball på.

Nå har likevel Roger Furnes fått ekstra tid til å se på laget og finne ut hvilke kvaliteter spillerne har og hvilke posisjoner de passer i. Vil vi få se noen spennende nye disposjoner av spillerstallen? Eirik Hjelvik på høyreback for eksempel? Og det evige spørsmål: vil vi se hele stallen i aksjon eller kommer en haug ned forfall i siste liten?

Får håpe flest mulig stiller opp med et ønske om å imponere herr Furnes.

Spennende blir det å se Odd Brede Lang(emann)dal, Mark André Afro Aure og Espen "The Fixer" Skarbø Alstad i aksjon i den gule drakta og hvilken farge det måtte være på keeperdrakta.Håper på en god kamp med defensivt fokus.

InsideMan

PS: Som nevnt tidligere er InsideMan vår ekspert som vil skrive forhåndsomtaler til de fleste Skodje-kampene det kommende året.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar