TAP I ÅRETS FØRSTE TRENINGSKAMP

Årets første treningskamp endte med 4-1-tap mot Sykkylven.

Skodje åpnet brukbart de første ti minuttene, og kom til et par småfarligheter. Men så kollapset det et par ganger bakover, og Sykkylven hadde nærmest full kontroll den neste halvtimen. Tre mål, deriblant to etter unødvendig slurv defensivt, ble scoret.

Skodje hadde et par sjanser framover, deriblant Emil som var aleine med keeper. Men det ville seg ikke før hurtigtoget Osvald var i ferd med å drible seg fri i feltet like før pause. Han fikk straffe, som Eirik Hjelvik satte usikkert i mål.

Oppsummert en omgang som ga nytrener Roger Furnes mange svar. Spesielt må Skodje tørre å holde mer på ballen og vende spillet i pressede situasjoner, var konklusjonen.

Andre omgang ble langt bedre. Spillet åpnet seg mye mer opp, og Skodje var fullt på høyde med Sykkylen. Likevel var det vertene som skulle få uttelling, etter et godt angrep ca. et kvarter ut i omgangen. Begge lag hadde noen sjanser etter dette, men uten å få uttelling. Ellers må det nevnes at bana i Sykkylven - tross kulden den siste tida - var meget bra.

Alt i alt var det godt å komme i gang. Årets første treningskamp er unnagjort, treneren fikk mange svar og spillerne fikk vite litt mer om nivået som venter.

Ellers kan vi nevne at Stefan Aasen, en tidligere Vika-gutt, trener med Skodje om dagen. Han var med i dagens oppgjør, og viste lovende taker. Aasen har vært skadet det siste året, men trener seg forsiktig opp igjen. Forhåpentligvis går det bra, og etter planen vil han da bli en flott forsterkning.

Laget: Espen Alstad - Espen Gundersen, Torbjørn, Jokke, Sten (Kristian fra 45) - Osvald (PK fra 45), Eirik, Tobias, Emil (Mark fra 45) - Odd Brede (Eivind fra 45) og Stefan Aasen.

Alle fikk spilt minst èn omgang, og de siste 20 minuttene ble det gjort noen ekstra bytter.

PS: Vår treningskamptabell er oppdatert med kveldens kamp. Kveldens resultat sendte Skodje ned på en skuffende 11.-plass!