Sider

InsideMan: FORHÅNDS TIL BLINDHEIM

Endelig er det klart for årets første kamp for våre helter i gult.

Det er i tillegg første kamp som 4.divisjonslag på mange år. Laget som har fått æren av å møte våre gutter er Blindheim. Dette blir også den første kampen for den nye treneren Roger Furnes.

Det blir spennende å se hvilke disposisjoner han velger, hvilken formasjon skal det spilles, hvem blir kaptein, hva blir spilleideologien? Mange spørsmål, fortsatt få svar. Hvilket fysisk og spillemessig nivå ligger spillerne på for øyeblikket? Det har vært dårlige treningsforhold og mye alternativ trening, vil vi se utslag av det i form av svakt spill og mange dårlige touch? Godt mulig, det er jo også tidlig i pre-season enda.

Spenning stiller det seg også til Skodjes nykommere, samt comebacks og unge fremmadstormende talenter. Mark Aure re-debuterer for Skodje etter noen år i Spjelkavik og, ja, Blindheim og det stilles forventninger til den krøllete mannen med de kjape beina og den gode venstrefoten.

Så har vi en annen mann med en fortid i Vika, den meget lange Odd Brede Langdal. En goalgetter det forventes mange mål av. Han blir viktig også med sin rutine, ro og styrke. Nok en nykommer med fortid i Vika er Espen Alstad. Keeperen som har flere perioder i Skodje bak seg tar opp kampen med veteranen Valde og ønsker nok å vise seg fram fra første spark. (Espen er ikke med, red.anm).

Så ryktes om at en annen veteran gjør comeback, Trond Ytreberg. Det vil i tilfelle være et etterlengta comeback som kan bety forskjellen på om Skodje havner over eller under streken i år. Spennende å se hvilket nivå Trond ligger på for øyeblikket. Så får vi håpe det renner innpå et par unggutter i løpet av kampen også.

Hva med Blindheim? Laget som gjorde det godt i 3.div for kun få år tilbake har nå slitt med et kraftig spillerfrafall og er ikke blant de aller største favorittene i årets 4.divisjon. En som derimot ikke har falt fra er den gamle Skodjespilleren Jan Erik Hellevik som nå er assistenttrener i klubben. Jannen var før denne sesongen aktuell for et comeback i Skodjetrøya, men valgte altså å bli i Blindheim.

Jeg tror på en jevn og spennende kamp med ikke altfor mye pent spill.

InsideMan

PS: InsideMan vil være Skodje-bloggens faste referent foran neste års kamper. Ved et skjevt blikk, sett utenfra, vil han se nærmere på våre motstandere i dagene før kamp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar