ELLINGSØY BLE FOR STERKE

Skodje holdt i vel en halvtime. Etter dette stoppet kreftene og Ellingsøy tok til slutt en fortjent seier.

Den første halvtimen spilte Skodje disiplinert, lå godt i forsvar og skapte også en del framover. Likevel skulle målet komme ut av en tilfeldighet. Et helt ufarlig innlegg fra Odd Brede Langdal gikk utrolig nok i mål til 1-1 etter vel halvspilt omgang.

Ellingsøy tok litt over etter hvert, men skapte svært lite. Derfor var det svært kjedelig at 1-1 kom på et sjølmål helt på tampen av omgangen.

Bedre ble det ikke av at Skodje laget et helt unødvendig straffespark helt i starten av 2. omgang. Dermed sto det 2-1. Skodje klarte aldri å løfte seg etter dette, og med et kvarter igjen kunne storscoreren Dido heade inn sitt andre mål for dagen. For øvrig en god spiller, men filming og overreaksjoner hver gang i bakken bør han legge fra seg snarest.

Alt i alt et fortjent tap på - en etter hvert - dårlig Skodje-dag. Vi må takle å få en i trynet bedre enn vi gjør. Hadde vi klart det i dag, burde vi absolutt vunnet denne kampen.

Heldigvis kan vi revansjere oss allerede på søndag. Da bør det bli full innsats og tre poeng i årets første hjemmekamp mot Åmdal.

Laget: Espen Alstad, Espen Gundersen, Eivind Erstad, Ingve Stokkereit, Mark Aure, Stefan Aasen, Eirik Hjelvik, Joakim Erstad, Magnus Strømmen, Odd Brede Langdal og Osvald Giske.
Innbyttere: Kristian Fylling, Vegard Eriksen, Torbjørn Ohna, Per Kristian Leikanger, Roger Ytreberg og Per Kristian Leikanger.