Sider

TILBAKE I GULT DA SJUERLAGET TAPTE

Jonas Berg Tennøy (bildet) har vært mer kompis med fisken enn fotballen de siste årene. I dag viste han likevel at han fortsatt kan (??) å sparke lærkula også.

Likevel holdt det ikke til seier for sjuerlaget borte mot Sykkylven i kveld. Til tross for at hele 12 spillekåte, seierslystne og godt trente Skodje-guttert tok vegen, endte det til slutt med tap.

For selv med bautaen Tennøy i forsvaret, løpsmaskinen Dag Indreeide på midtbanen og målkåte Thomas Honningdal på topp endte det til slutt med 5-2 til Sykkylven.
- Jeg skjønner ikke at vi klarte å tape den kampen. Jeg synes vi var klart best, mente comeback-kid Jonas Berg Tennøy.

Men i kveld hadde dessverre ikke sjuergutta samme målinstinkt som A-lagets toppscorer Odd Brede Langdal foran mål. Dermed endte det i tap.

Men selv om det endte med tap for Tennøy & Co, kan det være gladnyheter å hente fra den kanten likevel. Han har bare en tur igjen på sjøen, og da ryktes det at han vil ta opp kampen om en plass i startoppstillingen til A-laget som er på poengjakt.
- Med tanke på at A-laget har sluppet inn klart flest mål i 4. divisjon, burde det ikke være så vanskelig. Jeg føler meg mer enn god nok, sier Tennøy eplekjekt.

Vi venter i spenning på at han skal bevise akkurat det... For våre kilder i kveld sier at Tennøy var dårlig trent, lite motivert og virket sur og sint hele kvelden.

PS: Vår faste referent har tatt kontakt med oss i ettertid. Han sier det sto 2-1 til FKS etter til pause, etter en god Skodje-omgang. Simon Eide scoret på straffe. Etter hvilen fikk FKS et tidlig mål, og lufta (det vil si kondisjonen) ødela for Skodje-laget som til slutt fikk to til i sekken. Måltjuven Thomas Honningdal scoret Skodjes andre mål.

Laget: Simon "Veggen" Pedersen, Ola "grisen" Blindheim, Simon "banken" Hove, Kimmen "måltjuven" Eide, Marius "løpsmaskina" Godø, Martin "Beckham) Urke, Dag "sjukingen" Indreide, Sigbjørn "Pirlo" Rødstøl, Sondre "rykket" Stang, Eirik "talentet" Sortehaug, Jonas "Materazzi" Tennøy og Thomas van Honningdal.

2 kommentarer:

  1. Fint kallenavn for mr Honningdal ja! Minner meg om Ruud van Nistelrooy i spillestilen.

    SvarSlett