Sider

VURDERING AV KVELDENS KAMPER

Fire kamper i 4. divisjon Sunnmøre spilles i kveld. Vi titter litt nærmere på oppgjørene, og starter med:

Vigra - Blindheim - H
Kan Blindheim gå på sitt andre tap? Vi tror det. Vigra er divisjonens formlag, er i flyten - og har nesten hele stallen tilgjengelig. Blindheim har på sin side bare tapt en kamp hittil, men har likevel vært heldig i et par oppgjør (blant annet mot oss). På kunstgresset til Blindheim ville Blindheim vært klare favoritter, men vi drister oss på en marginal hjemmeseier her.

Ørsta - Gu/Lars B
Ørsta vant sterkt 3-2 borte mot ÅVK sist, men må nok løfte seg ytterligere om Gu/Lars skal bli slått. Gu/Lars har gått på to smeller i år, mot oss og Blindheim, og er nok meget skjerpet foran en slik kamp. Kampen går på kunstgras, og etter vår vurdering skal da Gu/Lars være bedre enn Ørsta. Merk for øvrig at Gu/Lars stiller samme tropp som slo Langevåg hele 6-1 borte.

Ørskog - Langevåg H
Vi prøvde en frekk B på Ørskog sist, men da tapte de 4-2 borte mot divisjonens beste lag. Ørskog stiller nesten samme lag som sist, hjemme mot et lag som kommer fra et sviende 1-6-hjemmetap. Langevåg vil nok revansjere dette, men vi har en mistanke om at laget overpresterte litt i starten og vil få det tøft på Ørskog stadion i kveld.

Skodje - ÅVK - H
Vi tipper med hjertet på denne. Skodje er i bedring om dagen, selv om viktige Jokke Erstad og Espen Gundersen definitivt mangler i denne. Også Mark Aure testes i dag. Det merkes for en Skodje-tropp, som tross det stiller mannsterkt i dag. Har bare spilt en hjemmekamp i år, der det ble seier 2-1 mot jumbo Åmdal. Klar forbedring mot Vartdal - og dette sure tapet vil nok revansjeres. ÅVK er likevel ingen lett motstander. Mangler visstnok et par-tre de også, men har fortsatt med mange gode enkeltspillere. Hjemme ville ÅVK vært klare favoritter, men på Skodje stadion skal de få god kamp - og forhåpentligvis blir poengene værende igjen på Skodje.

God kamp til alle!

* Ellingsøy - Vartdal er ifølge Sumpen utsatt til over helga.

6 kommentarer:

  1. Kan Blindheim gå på sitt første tap?. Det har allerede skjedd. Så det blir isåfall deira andre tap.

    SvarSlett
  2. Skjønner ikke hva du sikter til...

    SvarSlett
  3. Att dei tapte mot Ørsta 6 juni. det var deira første tap.

    SvarSlett
  4. Skodje-ÅVK 0-3
    0-1 Trond Helge Takseth
    0-2 Sjølvmål
    0-3 Elling Flister

    :)

    SvarSlett
  5. Ørskog-lil 1-4 (0-2)
    Frank Abelseth.
    Kampen ødelagt tidlig etter to kjempe keepertabber.

    SvarSlett
  6. Vigra-Blindheim 2-2 (1-0)

    Mål Vigra: Kenneth Kjevik, Christer Austad

    Vigra ledet 2-0 men Blindheim kom tilbake å utlignet til 2-2 ca 10 min før slutt. Fortjent alt i alt.

    SvarSlett