Sider

InsideMan: FORHÅNDS TIL ÅMDAL

Årets første virkelige hjemmekamp og desto viktigere tidenes første kamp på den nye kunstgrasbana. Det bør feires med seier mot bunnkollega Åmdal i dette klassiske bunnoppgjøret.

Åmdal har oftest vært kjent for å ha en snittalder på nærmere 40 år og med få unge spillera iinntakt i bygda. Kun 2 poeng og 4 mål etter 8 kamper viser de dystre realiteter for Åmdal der det ennå ikke finnes en spiller med mer enn et mål på samvittigheten. Det er ikke enkelt å kjempe om spillere med Ørsta, Volda, Hovdebygda og Vartdal.Når noe nytt skal startes blir det sjelden uten en viss nostalgi.

Under den storslåtte åpningskampen er det evigunge Jostein Valde som står for nostalgien. For mange comeback denne mannen har på samvittigheten er det ingen som vet, sannsynligvis ikke hovedpersonen sjøl heller. Det er en godt planlagt Oslo-tur for Espen som har gitt den unike muligheten til å se Jostein igjen. Det ryktes forøvrig at Jostein har sett sprekk ut under egentreninger og ikke har vært i bedre form siden slutten av 90-tallet. Måtte fuglen fly høyt mot Åmdal.

Ellers er nok en rutinert ringrev meldt klar for dyst, Trond Ytreberg (??), noe som gir ro og etterlengtet rutine til forsvarsfireren. I tillegg er Anfields Man-of-the-Match, Ingve Stokkereit meldt sjukdomsfri og klar. Det er optimisme i Skøye før den historiske kampen. Blir det 3 poeng?

Det mener ihvertfall Nordicbet, for en gangs skyld. Så, møt opp til kamp søndag klokka 1500 og juble frem gutta til årets første trepoenger hjemme.

Rett lag fordriver kval og leger sjelens sår. Heia Skøye!

InsideMan

2 kommentarer:

  1. plankekjøring og årets letteste motstander heime..... ditte e 3 gratis poeng!!

    SvarSlett
  2. Det er vist fortsatt noen som trur vi er steike gode etter 4 usle poeng og en haug av baklengsmål!!!

    SvarSlett