Sider

FIRE KAMPER I KVELD

I kveld spilles det fire kamper. Vi har sett nærmere på kampene og kommer med våre sikre tips.

PS: Legg gjerne igjen resultat, pauseresultat og målscorere fra kampene i kommentarfeltet på denne saken så snart kampene er ferdig i kveld. Siden en stor delegasjon fra Skodje skal innover til Vartdal i kveld, tar det nok en time ekstra før vi oppdaterer i kveld. Men det kommer etter hvert!

I hvert fall, her er kveldens kamper:

Langevåg - Ellingsøy - H
Kveldens bankers. Selv om Skodje tapte sist mot Ellingsøy, var det ikke fordi Ellingsøy var særlig gode. Ellingsøy kan nok være gode hjemme, men hjemme skal de i alle fall være lett skuring for Langevåg, som har fått en opptur i år. Har et par islendinger som bare blir bedre og bedre i likhet med resten av gruppa. Langevåg vil nok henge med i toppen resten av sesongen, og starter allerede i kveld.

Vartdal - Skodje - U
Vartdal er i utgangspunktet favoritter i dette oppgjøret. Har tidvis vært gode i år, men har variert. Får Skodje - som virker å være i framgang etter at kunstgrasbana kom - kampen inn på rett spor, kan de fort overraske. Derfor drister vi oss til å prøve uavgjort, selv om vi håper at tre poeng blir med tilbake til Skodje.

Sykkylven - Vigra - H
Knallsterkt av Sykkylven å slå Ørsta sist, og vi tror FKS fortsetter å imponere. Det ryktes at viktige Cruz er tvilsom, men med han på laget bør i alle fall Vigra være grei skuring. Holm og Kjevik er lagets to viktige brikker, og klarer man å ta ut disse bør man forholdsvis greit få gjort slutt på Vigras gode periode.

Gursken/Larsnes - Ørskog - B
Et svært dristig tips. Men det ryktes at Ørskog stiller en svært sterk tropp, blant annet med Sigve Rørstad og Christian Smith Nilsen tilbake. Med alle sine beste med, har faktisk Ørskog et veldig sterkt lag. Gu/Lars skal riktig nok slå Ørskog i de fleste oppgjørene. Men mot et kompakt Ørskog-lag kan Gu/Lars fort bli for omstendelig. Da ser vi ikke vekk i fra at Ørskog fort kan kontre inn et mål eller tre.

8 kommentarer:

  1. Når spilles de to andre kampene?

    SvarSlett
  2. Ørskog stilte omtrent sitt beste lag forrige kamp og ble knust 5-2 heime mot blindheim. 4 strake tap i bagasjen og skal plutselig vinne borte mot gursken.. veeeeeeldig tvilsomt!!

    SvarSlett
  3. Dei to andre blei spilt i går.

    SvarSlett
  4. Jojo, men Blindheim vant 4-0 over Gursken borte så rein matematikk sei no at Ørskog skal vinne med ett mål!

    SvarSlett
  5. G/L-Ørskog 0-0 til pause.. Gursken pressa

    SvarSlett
  6. G/L-Ørskog 4-2 (0-0)
    Ørskog sine maal: Sigve Rorstad x2

    SvarSlett
  7. Gursken/larsnes sine mål - Anders vaagen 1 Thomas sætre hauge 3

    SvarSlett