Sider

ENDELIG SEIER FOR A-LAGET

Etter å fortjent ha snudd Åmdals heldige ledelse, kunne Skodje ha rotet det til på overtid. Men da Svein Erik Grevsnes brente to store sjanser kunne Skodje juble for tre fullt fortjente poeng.

På overtid kunne nemlig Åmdal-kapteinen to ganger ha utlignet. Først steg han helt umarkert opp på en corner, men headet ned i bakken og over. Like etter gled han lett gjennom Skodje-forsvaret, men alene med keeper skjøt han utenfor.

Likevel ville det ha vært ufortjent om Åmdal fikk med seg poeng i denne kampen. Bortsett fra disse sjansene, skapte Åmdal knapt nok noe. En rekordstor Skodje-tropp for året innviet nemlig kunstgrasbana med tidvis god fotball og presset Åmdal bakover. Skodje skapte en del halvsjanser, i tillegg til at Eirik Hjelvik brente en svær.

Men det lugget dessverre litt den siste tredjedelen på banen. Håpet var at det skulle bedre seg etter hvilen, men et ufarlig Åmdal-skudd gikk dessverre via en Skodje-spiller og i mål. Svært utfortjent, og mange fryktet seieren skulle glippe.

Delvis klarte ikke Skodje å roe seg ned og fortsette det gode spillet fra før pause etter dette. Det ble litt oppjaget og slikt, men Skodje var likevel best. Men målet uteble - det kom først når det var igjen ti minutter. Eirik Hjelvik ble felt, tok frisparket selv - og vips sto det fortjent 1-1. Skodje fikk blod på tann, og bare et par minutter senere banket Osvald Giske inn 2-1-ledelsen via nettaket.

Skodje burde tatt bedre vare på en del overganger etter dette, men i stedet var det altså Åmdal som fikk to kjempesjanser på overtid. Men heldigvis ble de brent, og Skodje tok dermed en svært viktig og fullt fortjent hjemmeseier.

Neste kamp er mot Vartdal neste uke. Med full innsats på treningene før den tid, og godt oppmøte og innsats der inne, bør vi kunne være kapable til å vinne der også.

Laget: Jostein Valde, Espen Gundersen, Joakim Erstad, Eivind Erstad, Torbjørn Løkkebø, Mark Aure, Eirik Hjelvik, Vegard Hjelvik, Stefan Aasen, Odd Brede Langdal og Osvald Giske.

Benyttede innbyttere: Tobias Sortehaug, Trond Ytreberg, Emil Uggedal og Magnus Strømmen.
Gule kort: Joakim Erstad, Mark Aure og Trond Ytreberg.
Dommer var Bjarte Steinsbu, som gjorde en god innsats.

PS: Vi satser på å oppdatere litt diverse ut over kvelden.