POENGDELING FOR SJUERLAGET

Etter to strake seiere sa det stopp for seniorlaget. Men en utligning på overtid av Thomas Honningdal sørget i alle fall for at det ikke ble tap.

Dermed jublet 12 frammøtte hemningsløst etter kampen.
- Utrolig deilig, sier en stolt Thomas Honningdal etter kampen.

Det var lenge en åpen kamp mot Norborg da den nye kunstgrasbana ble innviet for sjuerlaget sin del. Keeperdebutant Simon Pedersen hadde en del å gjøre - og måtte se 1-0 gå inn bak seg før Skodje-laget våknet. Men Andre Willumsen & Co. viste kondisjon og vilje av stål, og kjempet seg inn igjen i kampen. Lagets stjerne, Kimmen Eide, utlignet til 1-1 før pause.

Etter hvilen åpnet det seg mer opp, og midtbaneelegant Willumsen viste flere ganger fram pasningsfoten.
- Jeg håper det holder til kontrakt nå. For medspillerne mine burde scoret på flere av pasningene jeg leverte, sier Willumsen - som håper å spille seg inn på A-laget i sommer om ikke sjuerlaget konkluderer med å være fornøyd.

I alle tilfelle var det nok en gang Norborg gikk opp i ledelsen, denne gang til 2-1. Men minutter senere viste Kimmen Eide nok en gang hva som bor i han, og satte inn utligningen - til rolig applaus fra de som hadde trening på andre halvdelen.

Men Norborg gikk nok en gang i ledelsen, og alle trodde sjuerlagets sterke innsats ikke skulle gi resultater. Men neida, tre minutter på overtid dukket Thomas Honningdal opp og sikret 3-3 med sin utligning. En sterk prestasjon av sjuerlaget!

Laget: Simon Mørk Pedersen, Ola Blindheim, Eirik Torset, Simon Hove, Marius Godø, Sigbjørn Rødstøl, Sondre Midtbust, Martin Urke, Christian Hagen, Kim Andre Eide, Andre Willumsen, Thomas Honningdal og Jan Otto Honningdalsnes.