Sider

InsideMan: FORHÅNDS TIL VARTDAL

Odds fra NordicBet: 1,85 - 5,00 - 2,50
Poll på bloggen: Det glemte vi - igjen...
................................................................

To sene mål kronet en strålende åpningskamp med 3 etterlengtede poeng mot bunnkollega Åmdal.

Ja, til og med Sumpens Eirik Hjelvik var framme med venstreslegga og fikk seg en goal.

En viktig opptur som smakte ekstremt godt for gutta. Nå venter en ny motstander som innebærer ferjeruta Festøya-Solevågen, nemlig gutta som spiller bana si på det som egentlig nok skulle vært pløyd gras for nærmeste gard, gode gamle Vartdal.

For øvrig også kjent i hine hårde dager for å ha en høyde på en del spillera som var skrekkelig nær malen for dverger. De samme kortvokste var forøvrig gode teknisk og kjappe i steget. Hva de stiller med i disse dager er uvisst, men sannsynligvis overkommelig motstand for heltene i gult.

Skjønt de har sterke resultater å vise til hjemme, 2-2 mot Vigra og 7-3 mot Ørskog, samt sterke resultat som uavgjort mot Langevåg borte borger for et lag av en viss standard. Toppskorer for de grønnkledte er Rolf Audun Vartdal med fire mål, muligens en mann å holde ett øye med.

Treningsuka har vært god og tilsynelatende er det bare Magnus (skade) og Ingve (sjukdom) det stilles spørsmålstegn med før denne kampen. Derfor skal det være en sterk tropp vi stiller med, fortsatt med feriehjelpen Vegard Hjelvik inntakt i god form.

Seieren sist skal brukes positivt så vi for andre kamp på rad for se videoklipp av jublende Skøyespillere på Facebook, god stemning! På tross av at historien blant annet viser en 12-1-seier mot Vartdal på Skodjegraset i 2004 våger Nordicbet å sette Vartdal som favoritter i denne kampen, noe som passer Skodje godt. Som underdogs er vi gode. Jobber Vidar Gustad fortsatt i Nordicbet?

En god seier varmer mer enn en god dram.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar