SURT TAP MOT VARTDAL

Skodje var overlegne i sjansestatistikken, men en grusom start gjorde at det ble tap mot Vartdal i kveld. To mål av Eirik Hjelvik hjalp ikke til mer enn å pynte på resultatet.

Allerde etter ett minutt startet marerittet, og en umarkert Vartdal-spiller kunne putte inn 1-0. Spillemessig var Skodje fullt på høyde, og produserte et par sjanser. Men nok en gang skulle det glippe bakover, og 2-0 var et faktum etter et kvarter. Skodje prøvde å spille ball og kom seg til noen sjanser, men hverken Odd Brede Langdal, Eirik Hjelvik eller noen av de andre klarte å omsette i mål.

Vartdal hadde noen overganger de ikke helt tok vare på, og hadde litt finspill på midten, men ellers var Skodje det førende laget. Likevel skulle det glippe i feltet for tredje gang ei lita stund før pause, og et svært flatterende 3-0-mål ble resultatet. Bedre ble det ikke av at Joakim Erstad hinket av banen med en strekk like etter.

Oppsummert en omgang der Skodje like godt kunne ledet med bedre effektivitet. Men nok en gang slipper vi altså inn altfor mange mål.

Etter pause gikk Skodje aggressivt ut med mål om å vinne kampen. Etter hvert fikk vi kampen inn i vårt spor, og vi styrte stort sett hele omgangen. Vartdal dunket unna, mens Trond og Eivind førte framover fra stopperposisjon gang på gang. Men så var det dette berømte målet som manglet...

Det kom etter 65 minutter. Eirik brente til fra distanse og ballen snek seg inn nede ved stolperota. Dette ga Skodje enda mer motivasjon, og Vartdal virket fryktelig slitne etter hvert. Men kombinasjonen av at det klabbet litt på siste tredjedel, og at vi bommet på flere store sjanser - blant annet Mark og Emil - gjorde at det ble med Eiriks redusering på en heading med et par minutter igjen. Vi prøvde oss på en liten sluttspurt da også, men det var dessverre for seint.

Oppsummert er det lett å se at vi må terpe på det defensive, og da spesielt markering. Positivt at vi hever oss såpass etter hvert og nesten henter oss inn igjen. En nøytral tilskuer mente på at vi vant sjansestatistikken 12-4.

Ellers er vi nok en gang er vi gode i en periode med mye folk på trening, så det gjelder bare å stå på videre.

Laget: Espen Alstad, Espen Gundersen, Joakim Erstad, Eivind Erstad, Trond Ytreberg, Mark Aure, Eirik Hjelvik, Vegard Hjelvik, Stefan Aasen, Odd Brede Langdal og Osvald Giske.
Benytta innbyttere: Kristian Fylling, Emil Uggedal og Tobias Sortehaug.
Gult: Kristian Fylling.