Sider

InsideMan: FORHÅNDS TIL ÅVK

Odds fra Nordic Bet: 2,05 - 5.00 - 2,20.
Kampstart 18.30.
------------------------------------

Ny hjemmekamp i sommerlige omgivelser på Skodje. Denne gang mot laget som tilsynelatende aldri rykker ned fra 4.divisjon, Åram/VanKam.

Det tradisjonsrike gode hjemmelaget sliter som regel kraftig borte fra eget gress, men slår av en bombe i ny og ne i ukjent farvann. Med fysioterapikongen Ole Teodor Hovden (ex.Vika) som lagets frontfigur og den levende legenden Ole Per Kragset (5 mål i år) på topp er rutinen på plass og itilegg viser Trond Helge Takset stadig gode takter med sin målkåthet. Dette er definitivt ingen walk-in-the-park for våre gutter.

Treningsuka har etter ryktene vært brukbare, med godt oppmøte og nærmest friskmeldt stall. Riktignok virker viktige veteran Jokke Erstad åvære uaktuell for kamp og det spøker også for fenomenet Mark Aure. I tillegg er den faste høyrebacken Espen Gundersen bortreist denne uka. Men om resten er frisk, rask og opplagt til dyst kan det bli morsomt for de frammøtte og bivåne torsdagens krig om ter poeng.

Stadig nye feriefjes virker også å heve nivået på Skøye-treningene, skjønt det sås tvil om Andrè Willumsens bidrag til nivåøkningen.

Ein skal ikkje sova vekk Skodjenatta!

InsideMan

PS: Skodje er utropt til en liiten favoritt hos NordicBet. Den eneste gangen det har skjedd hittil i år, var hjemmekampen mot Åmdal. Da vant Skodje 2-1.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar