Sider

LENNARTS PØLSEFEST TIL TOPPS

Årets vennecup ble langt på veg en suksess. Laget Lennarts Pølsefest gikk til slutt til topps i nyskapningen.

16 lag sørget for god stemning i Gomerhuset gjennom hele lørdagen. Det praktiske gikk stort sett veldig greit og man kunne derfor konsentrere seg om det som gikk på banen.

Der var det til slutt laget Lennarts Pølsefest, bestående av Skodje-spillere pluss innhentede Rune Haugen (Volda) og Sindre Lauvås (Blindheim) som gikk til topps. De slo Norborg-baserte Myrulla 1-0 i finalen, og vant dermed 2500 kroner fra vår sponsor NordicBet.

Bronsefinalen ble spilt mellom Hard Balls United og TAPERNE av denne kampen (Gutta fra Siffen). Hard Balls hadde nettopp tapt en jevn semfinale mot Myrulla, og virket rett og slett ikke helt klar for bronsefinale. Dermed fortjent seier til TAPERNE av denne kampen.

Ellers var det kamper av både høyt og mindre høyt nivå - som det alltid vil bli på slike turneringer. En del lag så ut til å være med for det mest sosiale, sju-åtte lag var av bra nivå og tre-fire lag blinket seg ut som lag som kunne vinne hele greia.

Med tanke på vaktlister og slikt for A-laget sin del gikk det langt på veg smertefritt. Vi ser at fotballaget.net etterlyser bedre speakertjeneste, og kan til en viss grad være enig. Med tanke på at det ble gjort på dugnadsbasis med flere personer involvert, er det likevel litt naturlig at det blir slik. Samtidig hadde vi på forhånd sagt at vi skulle vise Chelsea-kamp på storskjerm, men det fikk vi ikke til. Det beklager vi (selv om det sikkert knapt var noen som tenkte på det).

Til slutt gjenstår det bare å takke alle involverte. Vi som arrangører sitter i hvert fall igjen med en god følelse og tar sikte på å gjennomføre flere vennecuper.

PS: Vi satser på at vår fotograf Sigve Ferstad legger ut bilder fra turneringen på Facebook etter hvert!

2 kommentarer:

  1. Blir det en inne-cup til før sesongstart?

    SvarSlett
  2. Vi ser faktisk på mulighetene til å arrangere en cup til, ja. Problemet er bare at lagene starter sesongoppkjøringen ganske snart, og at vi vil være ferdig i den tid.

    Men hva med 26. februar? Det er første helga i vinterferien, og da er det vel litt folk som er hjemme fra ferie og slikt også!

    Litt kort tid, men med stor nok interesse er det mulig.

    SvarSlett