Sider

VAKTLISTE PÅ VENNECUPEN

Som arrangører av vennecupen den 15. januar er det A-laget som skal stå for diverse oppgaver i hallen denne dagen. Vaktlisten er nå klar og ser slik ut:

09.00 - 12.00:
Speakerbua: Espen Alstad og Tobias Sortehaug
Dommere: Lennart Tetlie, Sten Tennfjord og Eivind Erstad.
På vakt: Vegard Hjelvik og Christoffer Bårdsgjære.

12.00 - 15.30:
Speakerbua: Thomas Honningdal og Eirik Torset
Dommere: Joakim Erstad, Trond Ytreberg og Roger Ytreberg.
På vakt: Petter Leon Valde og X.

15.30 - 19.00:
Speakerbua: Jonas Berg Tennøy og Eirik Høivik
Dommere: Odd Grande, Leander Sortehaug og Kristian Fylling.
På vakt: Kenneth Giske og X.

Turneringsleder: Bjørnar Aure

Vi har etter beste evne prøvd å ta hensyn til ønsker fra de enkelte samt når de forskjellige skal spille. Hvis dette mot formodning likevel ikke skulle passe, er det opp til hver enkelt å bytte innbyrdes. Si fra om eventuelle bytter på mail til skodjeil@hotmail.com eller til Eirik eller Bjørnar.

Arbeidsoppgaver:
Speakerbua:
Espen og Tobias får ansvar for å koble opp PC, resultattavle o.l. slik som på KM. Deretter styrer man både musikk (ved mål og i pauser) og resultattavla. Tre minutter før neste kamp må man også si hvilke lag som skal spille neste kamp via høytalerannlegget. Ved overlapping er det neste par sitt ansvar å være på plass litt før tiden slik at man får den nødvendige opplæringen.

Dommere:
Vi skal til enhver tid bruke to dommere. Det vil si to kamper på rappen og en kamp hvile. Dommeren lengst unna tribunen er hoveddommer. Dommeren mot tribunen må også passe på å ha en kost (ved knall og fall) i nærheten. Kamper deler dommertrioen på individuelt.

"På vakt":
Skal være til stede i hallen og hjelpe til der det trengs. Den viktigste oppgaven er uansett å skrive inn resultat på oppslagstavler etter hver kamp. Er ellers hjelpepersoner ved skader, spørsmål og det som måtte være. Skal også kunne stille opp dersom en dommer mangler eller speakerbua trenger hjelp.

Merk ellers:
* Første kull møter en time før første kamp for å hjelpe til med diverse oppgaver.
* Siste kull skal være igjen for å rigge ned og rydde hall, garderober etc.
* Alle A-lagsspillere som er på plass i hallen (spesielt de som er deltakere) har et ansvar for at dette skal bli en suksess. Enkelt og greit; Ta ansvar dersom det trengs.

LYKKE TIL!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar