Sider

VENNECUPEN: GRUPPE B

Vi ser nærmere på gruppene i vennecupen.

Denne gang har vi kommet til gruppe B:

Myrulla:
Et lag vi vet lite om, bortsett fra at Norborg-trener Kristian Søviknes er primus motor. Om vi kjenner han rett har han nok skrapet sammen et såpass bra lag at vi tør å utnevne de til knappe favoritter. Et lag som kan hevde seg i sluttspillet også.

Nederlaget FK:
Består stort sett av en del Valder-spillere, deriblant Ole Johan Skjong, Erlend Skjong og Adrubita Klauset. Et lag med mye talent, men vi tipper nok at rutinen til Myrulla drar det lengstre strået. Et lag som kan hevde seg i sluttspillet også.

Røane City:
Består av en gjeng Skodje-veteraner, deriblant Jostein Valde (primus motor), Frode Haukeberg, Joakim Erstad. For så vidt bra nivå på flere av disse, men vi er spent på hvordan de takler tempoet inne. Derfor nøyer vi oss med å rangere de som nummer tre foreløpig.

Glomset bowling og hanggliderklubb:
Består, ikke overraskende, av spillere fra Glomset og Valle. Eirik Torset er pådriver, og har fått med seg blant andre Thomas Honningdal og Erlend Streitlien. Har tilsynelatende havnet i en tøff gruppe og kan derfor neppe regnes som favoritter til avansement.

Oppsummering:
En tøff gruppe, der det garantert blir flere tøffe og spennende kamper. Røane City er laget vi er mest spent på. Men vi ser nok på Myrulla og Nederlaget som favorittene.

PS: Vurdering av de to siste gruppene kommer i morgen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar