Sider

LITT AV HVERT FRA FOTBALL-SUNNMØRE

Vi går inn i en stille periode før det begynner på igjen med treningskamper ut i februar.

Dermed kan det være greit å se litt på hva som skjer rundt om i klubbene med tanke på neste års 5. divisjon.

* Vi kan starte med Vigra. De skriver ingenting om det på sin hjemmeside, men Arild Holm skal være klar som trener ifølge en kommentar her på bloggen. Han tar i såfall over etter sønnen Erlend.

* Når vi først er inne på trenere, kan vi fortsette der også. Eivind Grøtt Ulla tar visst over som Ravn-trener. Med seg får han Bent Erik Nedrevoll som assistent. Begge som spillende. Foreløpig ikke bekreftet via hjemmeside.

* Etter årets sesong lå det an til at 27 lag skulle spille 5. divisjon 2011. Nå er det klart at Larsnes/Gursken og Herd stiller med andrelag neste år. Også Norborg skal vurdere å stille med andrelag neste år.

* Men lag kan fort forsvinne, også. Stranda har vel allerede signalisert det, mens lag som Hareid, Harøy (og sikkert flere) visstnok skal vurdere om det er grunnlag for å stille lag i 5. divisjon. Fristen for å melde på lag er 24. januar.

* Hessa stilte lag i år, men skal visstnok vurdere å stille et felleslag i 5. divisjon i lag med Skarbøvik neste sesong.

* Vi tar med en liten ting til denne gang. Først nå har vi kommet over at hardtsatsende Emblem - som går for opprykk i år - har fått seg ei brukbar nettside. Den finner du HER.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar