Sider

TRAKTOR ENDELIG BESTILT

Endelig! Fotballgruppa har hevet seg rundt og bestilt en traktor. Forhåpentligvis er den på plass i løpet av to-tre uker.

- Alt utstyr skal følge med da, er beskjeden Skodjebloggen har fått fra idrettslaget.

Foreløpig ligger det altfor mye snø på stadion til at det vits i å drømme om noen økter der før den tid - så fremt ingen absolutt har lyst å måke selv da...

Uansett en gladnyhet for hele idrettslaget. Det skal bli moro å komme skikkelig i gang.

4 kommentarer:

  1. Tid dei skal fordele treningstide og sånt da?

    SvarSlett
  2. Flott at det kan bli betre uteforhold for trening og kamp på kunstgraset. Men, ver oppmerksom på at rydding av kunstgrasbaner for snø og is har sine utfordringar. Les innlegget til J.O.Follesø på SFK facebook:
    http://www.facebook.com/pages/Sunnmore-Fotballkrets/133167906729491?ref=ts

    SvarSlett
  3. Vi er selvfølgelig lykkelig over at traktor med redskap skal komme på plass innen kort tid. Arbeidsutvalget med anleggsansvarlig i spissen har gjort en strålende jobb her, (æres den som æres bør). Det er viktig det Jon-Otto skriver, og vi skal være forsiktig med hvordan vi håndterer den flotte banen vår. Det vil være 3-4 personer som har ansvaret for brøyting,og de skal få den nødvendige opplæringen som kreves. Ingen andre enn de har myndighet til å brøyte. Derfor er det også viktig å lytte til dem når og om banen kan brukes eller ikke i de værste vintermånedene.

    Mvh
    Odd Brede
    Leder

    SvarSlett
  4. Har man salt på lager da? I tilfelle is som kretsen skriver...

    SvarSlett