Sider

NY VENNECUP PÅ GANG

Forrige helgs vennecup ser ut til å bli gjentatt allerede i løpet av neste måned. Vi sakser følgende fra Facebook-profilen:

«Den store vennecupen» sist helg ble en suksess. Nå vurderer Skodje IL å arrangere en ny cup 26. februar. Vil du være med? Meld på ett lag da vel!

Konseptet er enkelt; Du skraper sammen et vennelag og det spilles kamper på parkett i Gomerhuset. Vi benytter oss av futsalregler.

Det koster 1000 kroner per lag å delta, og påmeldingsfristen er satt til 7. februar. Det skjer på mail til adressen skodjeil@hotmail.com.

Vi trenger minst 12 lag for å arrangere cupen. Maks antall lag er 16 slik at vi er ferdig i rimelig tid. Sist ble cupen fullbooket og vi holdt på fra klokka 10.00 til 18.45. Konseptet blir ganske likt sist. Det betyr kamper på 14 minutter (ved 16 lag, evt. lenger ved færre lag), samt at finalene spilles to ganger 10 minutter.

Vi satser på at vi skal klare å forbedre speakertjenesten litt fra sist gang. Samtidig skal vi klare å få Premier League opp på storskjerm denne gang.

Enkelte vil kanskje hevde at 26. februar er litt i tidligste laget, men siden vi ikke ønsker å forstyrre forskjellige lags forberedelser til fotballsesongen må det nesten bli slik. Dessuten er det første helgen i vinterferien. Det betyr jo en ekstra grunn for folk til å vende hjem i ferien!Dersom cupen blir en realitet blir det årets siste. Hvis ikke satser vi på å arrangere en cup eller to eller tre neste år!

Mvh
Skodje IL

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar