Sider

VENNECUPEN: GRUPPE A

Vennecupen nærmer seg. I den forbindelse ser Skodjebloggen nærmere på gruppene.

Vi starter selvsagt med gruppe A:

TAPERNE av denne kampen (Gutta fra Siffen):
Må etter vårt syn kunne regnes som favoritter i gruppa. Tidligere Tønsberg-spiller Nicolai Rud er pådriver for dette laget. Har ikke meldt inn noen spillere, men som navnet antyder regner vi med at det blir en del SIF-spillere. I denne gruppa burde det holde til avansement, og se ikke vekk fra at dette laget kan kjempe om seieren til slutt heller.

Gutta som putta:
Består av en gjeng unggutter fra Spjelkavik-området. Marius Måseide er pådriver for laget, som blant annet ser ut til å ha med seg Herd-talentet Marius Ødegaard. Virker som et lovende lag, men er etter vår vurdering for ungt og spinkelt til å hevde seg når det begynner å dra seg til.


Team Tribute:
Pådriveren for dette laget er unggutten Marius Rogne. Et lag vi vet veldig lite om for å være ærlig. Men at dette laget havner på tredjeplass i gruppa ser vi ikke på som usannsynlig.

Team Trolljeger:
Ja, hva skal man si? Pådriver for laget er Skodjes egen fotograf, Sigve Ferstad. Det ryktes at han har fått med seg noen kompiser fra Emblem, men nivået er vi usikker på. Er nok mest med for moro skyld, selv om forsterkninger av Ingve Stokkereit og Kristian Fylling nevnes. Vi er imidlertid litt skeptiske til dette laget og levner de nok ikke store sjansene.

Oppsummert:
Ser faktisk ut til å være den klart enkleste gruppa i hele vennecupen. Gutta fra Siffen vil nok få det enkelt med å gå videre, mens det er mer åpent om den andre plassen som gir avansement.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar