Sider

4-1-TAP MOT MSIL

Mauseidvåg ble for sterke i dagens oppgjør i Uggedalen. Til slutt vant grøntrøyene 4-1.

MSIL gikk i et forrykende tempo og kjørte over Skodje i åpningsminuttene. 1-0 - etter bare noen få minutter - var likevel av det heldige slaget; et frispark burde nok blitt klarert unna av Ole i målet, men i stedet kunne en umarkert MSIL-spiller sette inn 0-1.

MSIL kjørte videre på etter dette. Skodje kom etter hvert til hektene, men slet likevel med å komme i gang med finspillet vi har hatt i noen av de siste kampene. Utover jevnet det seg noe, selv om MSIL helt klart hadde ballen mest.

Likevel var Skodje farlig frampå en hel drøss av ganger utover omgangen. I løpet av en kort periode hadde både Eirik, Vegard og Osvald og - sikkert flere også - gigantiske sjanser til å score mål. I stedet var det MSIL ved Hallvard Westad som økte til 2-0 rett før pause, etter det Westad selv innrømmet at "måtte ha vært offside".

MSIL åpnet best også i andre omgang og sendte drøssevis av folk i angrep. Det åpnet opp for Skodje andre vegen. Til slutt ble det uttelling ved Eirik Hjelvik etter et innlegg fra venstresiden.

Skodje jaget utligning til 2-2 en stund, men etter hvert viste MSIL at de per dags dato er på et høyere nivå enn oss. Vi ble etter hvert slitne, MSIL trillet ball og til slutt var det - nærmest som vanlig - litt hawaai ut på der. MSIL fikk til slutt to mål til og det endte altså 4-1. Ut fra banespill en helt fortjent seier, men på den andre side skapte vi mange store sjanser uten å score. I garderboen etter kampen var blant annet Osvald ikke helt happy...

Trøsten får samtidig være at vi neppe møter bedre lag enn MSIL i år. De er ventet å kjempe i toppen av 4.-divisjon, og viste tidvis det i dag. For vår del har vi endelig kommet i gang på egen bane og har en del å gå på både kondisjons- og ferdighetsmessig. Med enkelte sentrale spillere tilbake i laget kan det bare gå en veg.

PS: Artig at folk som Stefan, Ole og Lars Even er med og får sin første kamp for året i kveld. Nå gjelder det å holde oppe treningsfrekvensen!

Laget: Ole - Kristian, Stefan, Mark, Ole - Lennart, Vegard, Eirik - Tomren, Osvald og Høivik.
Innbyttere: Jonas, Sten, Tobias, Petter Leon og Lars Even.

Takk til Norborg for lån av bane og til Arild Vegsund om stilte opp som dommer.