Sider

FORHÅNDSOMTALE: MSIL

Årets fjerde treningskamp står for tur. I morgen venter årets tøffeste kamp hittil i sesongen.

Etter en seier og to tap på de tre første kampene er det i morgen MSIL som står for tur. I flere år var MSIL en liten rival for Skodje, men i fjor - og i år - spiller vi i forskjellig divisjon. Dessverre, får man vel si, er det MSIL som er høyest i divisjonsnivået nå.

For å ta litt om vår motstander først så er det et ambisiøst lag vi skal møte. Laget har lykkes med å samle en hel kompisgjeng og har fått hentet tilbake en rekke gode spillere fra høyere divisjoner. Hallvard Westad, Espen Gresdal og Mustaphe Dahir har alle signert i løpet av vinteren. I tillegg finnes det gode spillere som blant andre Kent Roberth Sørheller, Stian Hellevik og Calle Berntsen i klubben allerede. MSIL spås en god sesong i år, og vi blir ikke overrasket om de havner høyt oppe på tabellen i 4. divisjon.

For vår del er det nå heldigvis litt bedring å spore på skadefronten, men det skulle vel kanskje bare mangle siden vi manglet 12 mann sist. Likevel mangler vi sentrale spillere som Trond (kne), Jokke (jobb), Bjørnar (opptrening), Eivind (skade) og Roger (jobb). Dessuten er Brede høyst tvilsom på grunn av jobb.

Det gjør at unggutten Ole Willumsen trolig får sjansen i mål nok en gang. Det er i og for seg positivt at han får kamptrening og kjent på nivået. Samtidig åpner det opp for en ny konstelassjon i midtforsvaret siden Trond og Jokke er vekke. Makter Stefan å starte en kamp? Kan unggutten Ole Grytten kastes i det? Eller kanskje Mark kan skyves inn? Svaret får man i morgen.

Framover på banen er det mer åpent. Midtbanen er som vanlig godt forspent, og på kantene er det mange å velge mellom. I fraværet av Eivind og Bjørnar er nok Osvald en opplagt kandidat som midtspiss.

Heldigvis reiser vi ut med en noenlunde stor tropp i morgen. Selv med fem-seks forfall har vi 16 mann å velge fra. Riktig nok er flere unggutter, men dette blir garantert viktig læring som vi tar med oss videre til serien. For år etter år viser det seg at vi trenger alle mann alle!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar