Sider

LITT AV HVERT KOLLEGAENE

Så vidt vi har registrert har det ikke blitt spilt noen kamper med våre motstandere de siste dagene, men vi kan vel likevel komme med en liten oppdatering eller to.

* Det har vært usedvanlig stille rundt årets Stordal-lag. Nå har det imidlertid kommet forsikringer om at de trener godt. I dag skal laget - som også skal på treningsleir til Nederland i år - spille sin første treningskamp. Motstander er Tomrefjord. Det ryktes at Stordal er forsterket med tanke på fjoråret. Skodjebloggen lanserer derfor Stordal som en outsider i årets 5. divisjon.

* Et lag som definitivt vil bli bra i år er Emblem, som denne uka er på treningsleir i Tyrkia. Der møtte man lørdag Kolstad, som rykket ned fra 2.-divisjon i år, til treningskamp. Der tapte Emblem faktisk først på overtid, står det å lese på outzide.com. - En glimrende motivasjon fram mot seriestarten, slår de fast.

* HaNo har mistet en del spillere denne vinteren, men fikk forrige uke en opptur ved å slå Vigra på bortebane. På HaNo-bloggen kan du forresten lese at Joakim Austnes håper å være med en del i år.

Til slutt tar vi med at Skodje sitt juniorlag fredag spilte 3-3 mot Herd G16. Eirik Høivik scoret alle målene for Skodje.

3 kommentarer: