Sider

KLART FOR ÅRETS FØRSTE HJEMMEKAMP

Torsdag er det klart for ny treningskamp. Nok en gang venter tøff motstand når 4.-divisjonslaget Blindheim står på motsatt side.

SKODJE - BLINDHEIM
Bane:
Skodje stadion
Dommer: Odd Arne Grande
Avspark: 1930
Oppmøte: 1830 i Gomerhuset
Tropp: Brede, Kristian, Trond, Jokke, Ole G, Vegard, Eirik Hjelvik, Høivik, Tomren, Osvald, Tobias, Eivind, Sten, Roger, Jonas, Petter Leon og Stefan.
Værmelding: Skyet, null grader og lett bris. Ingen nedbør.
NordicBet-odds: 2.45 - 5.00 - 1.80

Forhåndsomtale satser vi på å komme med i løpet av onsdag kveld.

3 kommentarer:

  1. Koffor spille kun mot lag som skal være bedre enn oss? Koffor ikkje henne seg til nivået på motstandarane i år?

    SvarSlett
  2. Nivået på neste års femtedivisjon kommer til å sprike veldig. De beste lagene vil kanskje være på nivå med 4. div lag, mens de dårligste holder 6 div nivå. Dersom målet deres er å rykke opp så er det vel like greit å teste dere mot gode lag nå siden dere ikke møter så mange av dem i sesongen?

    SvarSlett
  3. Av åtte lag er fire av dem vi møter 5.-divisjonslag. Med all respekt; Tomrefjord og Aksla burde være overkommelig motstand med tanke på å venne seg til nivået i neste års 5. divisjon.

    I de første kampene møter vi lag som Ørskog og Stordal. Fjorårets 4.-divisjon - der både vi og Ørskog var - viser at det ikke er enorme forskjeller på nivået.

    Tror derfor det er greit å møte lag som MSIL (5.-div i fjor), Blindheim og Norborg i oppkjøringen.

    Det er fullt mulig at en del lag vil gi oss mindre motstand i årets avdeling, men i så fall ikke de kampene jeg føler vi trenger å trene oss på.

    SvarSlett