Sider

InsideMan: FORHÅNDS TIL MSIL

Ut av intet har InsideMan våknet til live. Han er ikke hundre prosent oppdatert på årets stall, så i forhold til hvem som er med er nok saken under mer riktig. Men her er i alle fall hans vurdering foran morgendagens oppgjør.

InsideMan er tilbake fra en lang og god dvale og kjenner snart våren kalle med sang og grønne baner. Men først noen treningskamper. Årets fjerde går mot den gamle rivalen vår MSIL. Laget maktet endelig å rykke opp sist etter mange år som mislykket storfavoritt. Med dagens tropp skal de kunne bite godt fra seg også i 4.divisjon. Flere spillere har blitt hentet fra Spjelkavik før årets sesong deriblant den soilde midtstopperen Espen Gresdal, måltyven Hallvard Westad og teknikeren Mustafe Dahir. I tillegg har de "Paradise-Stian" med målhunger, rutinerte Calle Berntsen og sluggern Kent Robert Sørheller.

Skodje hadde en god kamp sist mot Aksla med ett meget ungt lag og det vil nok være flere unge med også i denne kampen. Deriblant Ole Willumsen i mål ettersom førstekeeper Brede Waag nok engang ser ut til å måtte stille opp for Shell eller hvor i h han jobber nå. Ellers er Eivind "Hypokonderen" Erstad ute, tilsynelatende med strekk. Trond Y er ute med kneproblemer, Aure Bjørnar e endelig i gang med trening igjen, men ikke klar for kamp mens Roger er i Sykkylven på jobb. Forøvrig er både Marky Mark og Stefan Aasen i opptreningsfase og neppe med allerede her. Men troppen er bred, god og talentfull og det e ikkje uten grunn at Skodje i år er oddsfavoritter bak Emblem hos Nordicbet.

Rule Skodje, Skodje rules the waves!
Bare de som tar sjansen på å gå for langt, kan finne ut hvor langt det er mulig å gå.

InsideMan

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar