STERK SNUOPERASJON MOT BLINDHEIM

Skodje lå under både 2-0 og 3-1 mot Blindheim, men snudde på imponerendes vis til hockeysifrene 6-4 i årets første hjemmekamp.

"Selvfølgelig" begynte det å lave ned med snø rett før kampstart. Eivind forsøkte å få det meste unna, men når det fortsatte å snø ble det umulig å få unna alt. Det ble etter hvert et lite snølag som gjorde forholdene litt vanskelig, men likevel var det slett ikke umulig å spille fotball.

Det var det Blindheim som utnyttet i første omgang. Blindheim hadde to meget gode kanter og utnyttet det med å slå ball i bakrom. To ganger i første omgang fikk de utnytte det ved å omsette i mål. For Skodje sin del slet vi med å få til eget spill, og det var minimalt som ble skapt framover. Det var rett og slett ingen stor omgang for Skodje-gutta.

Etter hvilen ble det imidlertid langt bedre. Skodje klarte etter hvert å etablere et spill høyere opp i banen og kom til en del skuddforsøk i begynnelsen. Et distanseskudd fra Eirik Høivik gjorde at det ble 2-1. Blindheim økte dessverre til 3-1 like etter etter et flott angrep, men fra nå av og ut skulle det bli kaos foran motstanderens mål.

Jokaim Erstad headet inn 3-2, Eirik Hjelvik skrudde en corner inn til 3-3 ved hjelp av keeper og Osvald Giske styrte inn 3-4 etter et flott Skodje-angrep. Så var det nok en gang duket for corner, og der dukket Eirik Hjelvik opp og satte inn 5-3. Etter hvert begynte Blindheim å gå virkelig sure. Det gjorde det på mange måter lettere for Skodje.

Men i stedet for å øke ledelsen ble det 5-4 nærmest ut av intet. Brede hadde tilsynelatende kontroll på en ball som trillet inn mot 16-meteren, men den stoppet opp og en Blindheim-spiss snappet den til 5-4.

I stedet for en kollaps mot slutten gikk Skodje rett i angrep. Etter et flott angrep kunne Eivind Erstad banke inn 6-4 og dermed seier i årets første hjemmekamp.

Oppsummert en dårlig førsteomgang, men etter hvilen fikk vi flyten og marginene med oss. Blindheim gikk sure og vi utnyttet det maksimalt. I bunn lå en veldig god laginnsats utover omgangen. Flott!

Definitivt noe å bygge videre på. Samtidig er det helt klart mye som vi må skjerpe oss på framover. Dermed er det bare å fortsette med treningsoppmøtet.

Laget: Brede Waag, Kristian Fylling, Joakim Erstad, Trond Ytreberg, Ole Grytten - Eirik Hjelvik, Vegard Hjelvik, Eirik Høivik - Tobias Sortehaug, Osvald Giske og Eirik Tomren.

Innbyttere: Stefan Aasen, Sten Tennfjord, Petter Leon Valde og Eivind Erstad.