STERK SEIER OVER NORBORG

Skodje slo til med en uventet og sterk seier over Norborg i kveld. Joakim Erstad og Eirik Tomren scoret målene i 2-1-seieren.

På grunn av en liten feilberegning på mengde med snø kom kampen i gang noe forsinket. Da gikk Skodje ut med høyt press og tok noe overraskende initiativet mot Norborg. Tidvis godt spill resulterte også i en del sjanser etter hvert, men det nærmeste var Joakim Erstads heading i stolpen.

Skodje rullet spesielt opp på høyresiden med godt spill, men det lille ekstra manglet inne i boksen. I stedet kom Norborg mer og mer inn i kampen etter hvert, og spesielt Kristoffer Søviknes kunne scoret da han kom alene med Brede mot slutten av omgangen.

Til pause følte Skodje likevel at de hadde god kontroll og de i alle fall ikke hadde fortjent å ligge under til hvilen.

Andre omgang startet også bra for Skodjes del. Gjennom hele kampen viste samtlige god moral og vant igjen ballen gang på gang. Tidvis godt spill var det også i andreomgang, og etter hvert ble det utteling i mål. En corner endte til slutt opp hos Joakim Erstad som bredsidet inn 1-0.

Skodje jaget på også etter dette - og skulle nok en gang få uttelling. Et lite kvarter før sutt lurte man offsidefella, og inne i feltet ventet Eirik Tomren som satte inn sitt første mål i gult. Vi gratulerer med 2-0-scoringen.

I stedet for å fortsette å trykke på var det Norborg som skulle ta over initiativet mot slutten. Skodje virket slitne, gjorde mange unødvendige feil og ble også straffet for det. En forsvarsfeil fulgt av en litt uheldig Brede gjorde at det ble 2-1 mot slutten.

Norborg presset litt mot slutten, men skapte ikke det helt store. Dermed endte det med en veldig imponerende seier mot et Norborg-lag som nok ikke helt hadde dagen. Vi tar likevel med oss mye positivt, men fortsatt er det perioder der vi roter fælt. Spesielt det siste kvarteret kan vi ikke være fornøyd med. Men med samme moral og innstilling farmover lover dette bra for fortsettelsen. Det gjelder å ta med seg det!

PS: Med ti minutter igjen fikk Bjørnar Aure sitt etterlengtede comeback i kampsituasjon. Bjørnar er tilbake fra en korsbåndsskade og er sånn sett spilleklar, men har dessverre slitt med en liten beinhinnebetennelse i det siste. Derfor har han ikke fått trent like godt som ønsket, men det viktigste er i alle fall at han er i gang igjen!

Laget: Brede Waag - Kristian Fylling, Joakim Erstad, Trond Ytreberg, Sten Tennfjord - Eirik Hjelvik, Vegard Hjelvik, Tobias Sortehaug - Stefan Aasen, Eivind Erstad og Eirik Tomren.
Innbyttere: Petter Leon Valde, Jonas Berg Tennøy, Lars Even Beite, Bjørnar Aure og Eirik Høvik.

Ellers retter vi en stor takk til dommertrioen Steinsbu, Vegsund og Skodjereite for god innsats. Også Odd Grande fortjener en stor takk for iherdig brøyting inn mot kampstart.